Κώστας Γρίβας: «Η Ελλάδα ήδη δέχεται εισβολή στο Αιγαίο» και η «εθνική μας άρνηση» να το παραδεχτούμε!

militaire.gr, Ελληνοτουρκικά, Κώστας Γρίβας, Πάρις Καρβουνόπουλος,

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών (ΣΣΕ), Κώστας Γρίβας, μιλά στον Πάρη Καρβουνόπουλο και το miliaire.gr, για τον τουρκικό κίνδυνο και τον στρεβλό τρόπο με τον οποίο εξακολουθούμε να τον αντιμετωπίζουμε…

Ο Κώστας Γρίβας μιλά για της πεποίθηση που διέπει το πολιτικό μας σύστημα, σύμφωνα με την οποία «κάποιος θα μας σώσει»! Τη χαρακτηρίζει «στρατηγική ασύμμετρη απειλή, είναι άρνηση εθνικής λειτουργίας να περιμένεις κάποιος άλλος να αποφασίσει για εσένα».

Ο καθηγητής της ΣΣΕ, Κώστας Γρίβας μιλάει για τον τουρκικό κίνδυνο και τον στρεβλό τρόπο με τον οποίο εξακολουθούμε να τον αντιμετωπίζουμε…Περιμένοντας …το ιππικό!

Ο Κώστας Γρίβας μιλά ακόμα και για την πεποίθηση που διέπει το πολιτικό μας σύστημα, σύμφωνα με την οποία «κάποιος θα μας σώσει»! Τη χαρακτηρίζει «στρατηγική ασύμμετρη απειλή, είναι άρνηση εθνικής λειτουργίας να περιμένεις κάποιος άλλος να αποφασίσει για εσένα».

«Δεν μιλάμε πλέον για τουρκική απειλή…Η Τουρκία ήδη επιτίθεται στην Ελλάδα…Στο Αιγαίο η Ελλάδα έχει ήδη δεχτεί εισβολή», λέει και τεκμηριώνει την άποψη του. Ο κ. Γρίβας μιλά για τον τομέα που γνωρίζει εξίσου καλά με την γεωπολιτική. Τα οπλικά συστήματα. Οι απόψεις του για τη «πανάκεια» του F-35 έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

πηγή: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου