Τσίπρας σε Ερντογάν : «Δεν είναι ο εθνικισμός η απάντηση στην κρίση», απάντηση με tweet στα τουρκικά.

Αλέξης Τσίπρας, μήνυμα Τσίπρα, Ρ. Τ. Ερντογάν,

Αυστηρό μήνυμα-απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ελληνικά και τουρκικά έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, για τις προχθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις-απειλές κατά της Ελλάδας

«Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του, απαντώντας στα τούρκικα στις χθεσινές δηλώσεις και το tweet στα ελληνικά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Ας σταματήσουν λοιπόν οι προκλήσεις και ας επιστρέψουμε στον διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου», τονίζει ο Αλ. Τσίπρας στην ανάρτησή του αργά το βράδυ της Πέμπτης, επισημαίνοντας με νόημα πως «Η απάντηση στην οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, δεν είναι ο εθνικισμός».

Υπενθυμίζεται πως προχθεσινές ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε προχωρήσει σε απαράδεκτες απειλητικές δηλώσεις κατά της χώρας μας και είχε αναρτήσει και μήνυμα στα ελληνικά στο Twitter γράφοντας πως «προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου