Γιάννης Μαντζουράνης: «Ισχυρό ράπισμα στις παριές του Μητσοτάκη η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου» (ηχητικό)

NOVARTIS, Γιάννης Μαντζουράνης: Στο Κόκκινο 105.5,

«Η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis πρέπει να συνεχιστεί, δεν υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία πως όλα αυτά ήταν σκευωρία»

«Αφού κατέρρευσε το αφήγημα περί δήθεν σκευωρίας κι αφού αναδύεται και πάλι από τον ζοφερό βούρκο της συκοφαντίας το σκάνδαλο Novartis σε όλο του το μεγαλείο, πλέον πρέπει να συνεχιστεί η δικαστική διερεύνηση από τον οικονομικό εισαγγελέα όπου βρίσκεται η δικογραφία. Τέρμα τα ψέματα», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαντζουράνης, υπογράμμισε πως πλέον «δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία πως όλα αυτά ήταν σκευωρία. Από το δικαστικό συμβούλιο ομόφωνα έγινε δεκτό πως τελείωσε, πως δεν υπάρχει σκευωρία. Αυτό είναι το πιο ηχηρό ράπισμα στις παριες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του που συνέλαβαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν εν μέρει με τη διαδικασία της προανακριτικής στη βουλή τη θεωρία περί δήθεν σκευωρίας». Όπως σημείωσε πάντως ο κ. Μαντζουράνης, «θα δείτε τώρα, πως μετά την πρώτη σαστιμάρα του συστήματος, θα ξαναρχίσει η επίθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου