Αντώναρος για Power Pass: «"Εκτσογλανισμός" είναι τα ψιχία του ανεκδιήγητου Μητσοτάκη»

Ευάγγελος Αντώναρος, Power Pass, Εκτσογλανισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης, twitter,

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, μετερχόμενος μάλιστα τον όρο «εκτσογλανισμό» - που χρησιμοποίησε πρόσφατα από Βουλής σε ένα ρεσιτάλ διχαστικού λόγου ο πρωθυπουργός- περιγράφει την κυβερνητική πολιτική...

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κυβερνητικό εμπαιγμό του Power Pass εξαπολύει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, μετερχόμενος μάλιστα τον όρο «εκτσογλανισμό» -που χρησιμοποίησε πρόσφατα από Βουλής σε ένα ρεσιτάλ διχαστικού λόγου ο πρωθυπουργός- για να περιγράψει την κυβερνητική πολιτική.

 _________________

Power Pass: Ψίχουλα η αποζημίωση για το ρεύμα – Οργισμένες αντιδράσεις. 

__________________

«Εκτσογλανισμός είναι: Η σχεδιασμένη κοροϊδία της ελλην. κοινωνίας από τον πολιτικό απατεώνα ΚυρΜητς με το λεγόμενο Power Pass», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος στην αρχική του ανάρτηση και συμπληρώνει: «Μητσοτάκη παραιτήσου».

 «Ο κόσμος να βλέπει τα ψιχία που έρχονται με το power pass κι ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός Μητσοτάκης να επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο» προσθέτει σε νεότερη ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «ανεκδιήγητο».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου