Γιάννης Μαντζουράνης: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας

Γιάννης Ματζουράνης, σκάνδαλο υποκλοπών, Κυρ. Μητσοτάκης,

Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα σεβασμό για την αλήθεια και τους ανθρώπους, σχολίασε ο Γιάννης Μαντζουράνης.


Στο μέγα θέμα που έχει προκύψει με τα νέα κυβερνητικά ψέματα που αποκαλύφθηκαν όσον αφορά τους πρόσφυγες που επί ένα μήνα παρέμεναν αβοήθητοι σε μια νησίδα του Έβρου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα 5χρονο κοριτσάκι, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι η διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο του σκανδάλου των υποκλοπών όσο και των πολιορκημένων στη νησίδα του Έβρου προσφύγων, καταδεικνύει ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα σεβασμό για την αλήθεια και τους ανθρώπους.

Αναφερόμενος στην τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι υπογραμμίζει ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα ακόμα και για ένα παιδί που πέθανε αβοήθητο, αυτό αποκαλύπτει ότι δεν έχει σεβασμό για τίποτε.

Και γι’ αυτούς τους λόγους υπογραμμίζει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μαντζουράνη


«Όταν κάποιος λέει ψέματα για τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων του, που ο ίδιος οργανώνει, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για την αλήθεια.

Όταν λέει ψέματα για τους πολιορκημένους σε μια νησίδα του Έβρου, που ο ίδιος κηρύσσει ανύπαρκτους και αόρατους, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για τους ανθρώπους.

Όταν λέει ψέματα για ένα παιδί που με δική του ευθύνη πέθανε αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη και απελπισμένη μάνα του στη λάσπη του ποταμού, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για τίποτε.

Όταν αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν δικαιούται να έχει τον σεβασμό μας».Γιάννης Μαντζουράνης είναι δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου