Παν. Λαφαζάνης: «Σε "τριτοκοσμική" περιοχή διολισθαίνει η Ε.Ε. - Ηγέτες πιόνια δίνουν τη χαριστική βολή»

Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης. Δ.Η.Κ.Ε.Α., Ρωσία, Ουκρανία, ΕΕ. ΗΠΑ, αναδημοσίευση,

Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Η διαφαινόμενη μεγάλη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία πετάει την ΕΕ στον "καναβάτσο" και προκαλεί βαθύτερη πρωτοφανή κρίση στις ΗΠΑ και οδηγεί στην αναδίπλωση τους...»


    
                          


Παναγιώτης Λαφαζάνης*

Στους χειρότερους εφιάλτες τους οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, τα «πιόνια» των ΗΠΑ στις περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τα συστημικά υπεροπτικά ΜΜΕ των ευρωκρατών, δεν είχαν ποτέ διανοηθεί τη σημερινή διάλυση και κατάρρευση της ΕΕ, αν και ακόμα δεν την έχουν συνειδητοποιήσει και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με αναίδεια, αλαζονεία και ψοφοδεή κομπορρημοσύνη .

Η διαφαινόμενη μεγάλη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία πετάει την ΕΕ στον «καναβάτσο» και προκαλεί βαθύτερη πρωτοφανή κρίση στις ΗΠΑ και οδηγεί στην αναδίπλωση τους.

Την ίδια ώρα η απόφαση της Gazprom να διακόψει την ροή φυσικού αερίου από τον Nord Stream 1, δίνει την χαριστική βολή στην παραπαίουσα Ευρώπη, τη στιγμή που το αέριο ρέει χωρίς προβλήματα μόνο από τον Τurk-Stream και προμηθεύει με φτηνό προϊόν την Τουρκία και βασικούς συμμάχους τής Ρωσίας, όπως η Σερβία και η Ουγγαρία.

Η Ελλάδα οδεύει σε τραγικά χρόνια που θα προσομοιάζουν μόνο με τα χρόνια της γερμανικής κατοχής της χώρας μας, ενώ κινδυνεύει ακόμα να καταστεί ένα μεγάλο θύμα ακρωτηριασμού από τον επίβουλο γείτονα με την αφανή ή εμφανή στήριξη του παραπαίοντος αμερικανονατοϊκού μπλοκ, αφού το προδοτικό ελληνικό κατεστημένο κατάφερε το ακατόρθωτο: να θέσει απέναντι του τη Ρωσία.

Μόνο μια μεγάλη ανατροπή του φαύλου και προδοτικού ελληνικού πολιτικού κατεστημένου (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και των παραφυάδων του), μαζί με την ληστρική ελληνική διαπλεκόμενη ολιγαρχία που το χρηματοδοτεί και το στηρίζει, μπορεί να προσφέρει ανάσα και προοπτική στην Ελλάδα.

Το «Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης» (Δ.Η.Κ.Ε.Α), που ιδρύσαμε πρόσφατα, είναι η μόνη δύναμη σήμερα που μπορεί να διαμορφώσει ένα μεγάλο δημοκρατικό πατριωτικό πολιτικό και κυρίως κοινωνικό μέτωπο ανατροπής για μια νέα πορεία ανασυγκρότησης, επαναθεμελίωσης και ανόρθωσης της Ελλάδας σε νέες ανεξάρτητες βάσεις, χωρίς ολιγαρχικά δεσμά. Mια νέα πορεία πολυδιάστατης οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής που θα ανοίξει πόρτες συνεργασίας και με τη Ρωσία και τους BRICS.

Αυτό το γνωρίζουν οι κατεστημένοι κλειδοκράτορες και τα ΜΜΕ της διαπλοκής, γι’ αυτό κάνουν κάθε τι για να «θάψουν» ένα τέτοιο μέτωπο και τη φωνή μας. Δεν θα το καταφέρουν. Γρήγορα το «τσουνάμι» της λαϊκής οργής θα τους σαρώσει. Ο γίγαντας – λαός μπορεί να μοιάζει σκυφτός, κοιμισμένος και αποπροσανατολισμένος σήμερα αλλά χρειάζεται μόνο μια «σπίθα» (iskra) για να βάλει «φωτιά» σε ένα σάπιο σύστημα.

______________________________________

Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι Έλληνας πολιτικός., υπηρέτησε ως αρχηγός της Λαϊκής Ενότητας, από τις 21 Αυγούστου 2015 έως την παραίτησή του στις 2 Ιουνίου 2019. Υπήρξε υπουργός  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα είναι συντάκης και διευθύνη την ιστοσελίδα iskra.gr, συμμετέχοντας παράλληλα σε διεργασίες με οργανώσης και κινήματα για την ίδρυση πολιτικού φορέα της Αριστεράς,

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου