ΗΠΑ: Ο Μενέντεζ ζητάει έρευνα για τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών στους 92 μετανάστες και συγχαίρει τις ελληνικές αρχές για την επιτυχημένη διάσωσή τους.

ΗΠΑ, Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, μετανάστες, Έβρος, Τουρκία, Ελλάδα,


Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας,  Ρόμπερτ Μενέντεζ, αναφέρει «συγχαίρω τις ελληνικές αρχές για τη διάσωση των 92 ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία...


Την υποστήριξη του σε μια έρευνα που θα εξετάζει τον ρόλο .που έπαιξε ο τουρκικός στρατός στην κακομεταχείριση των 92 μεταναστών που βρέθηκαν γυμνοί στην περιοχή του Έβρου εκφράζει ο γερουσιαστής
Ρόμπερτ Μενέντεζ. Παράλληλα, ο Αμερικανός γερουσιαστής συγχαίρει τις ελληνικές αρχές για την επιτυχημένη διάσωση αυτών των ανθρώπων.


Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας,  Ρόμπερτ Μενέντεζ, αναφέρει «συγχαίρω τις ελληνικές αρχές για τη διάσωση των 92 ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία. Υποστηρίζω πλήρως μια έρευνα για την απάνθρωπη μεταχείριση αυτών των μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου του φερόμενου ρόλου του τουρκικού στρατού στη σκληρή κακομεταχείρισή τους».

euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου