ΡΟΔΟΣ: Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας - Ανυπότακτης Αριστεράς, σήμερα Παρασκευή 25/11 στις 16:00

ΛΑΕ, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Ανυπότακτη Αριστερα, Ρόδος,

Η ανοικτή Συνέλευση θα γίνει στο βιβιοπωλείο “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ”, Θεμιστοκλή Σοφούλη 125 στην Ρόδο και θα συζητηθούν η πολιτική συγκυρία, οι πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες, οι θέσεις της Λαϊκής Ενότητας - Ανυπόταχτης Αριστεράς...


Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στο Βιβλιοπωλείο Δέντρο θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτης Αριστεράς Ρόδου, στα πλαίσια των αποφάσεων της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά, που έγινε στις 15 και 16 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Η ανοικτή Συνέλευση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ”, Θεμιστοκλή Σοφούλη 125 στην Ρόδο και θα συζητηθούν η πολιτική συγκυρία, οι πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες, οι θέσεις της Λαϊκής Ενότητας-Ανυπόταχτη Αριστερά για τα πολιτικά, κοινωνικά μέτωπα της περιόδου με βασικό άξονα τα προβλήματα επιβίωσης του λαού, η ανασυγκρότηση και η διεύρυνση της Λαϊκής Ενότητας-Ανυπόταχτη Αριστερά.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι η Μαριάννα Τσίχλη,  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΛΑ.Ε.-ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ο Στράτος Γεωργούλας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε.-ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr