Επίσκεψη Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Ιωάννα Κολοβού - Ένα μεγάλο κίνημα ανατροπής (ξανά)γεννιέται

Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΔΗ.Κ.Ε.Α., Δημοκρατικό Κινήμα Εθνικής Απελευθέρωσης, Ιωάννα Κολοβού, πλειστηριασμοί, εξώσεις, πρώτη κατοικία,


Ο επικεφαλής του «Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης» - ΔΗ.Κ.Ε.Α., Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε στην Ιωάννα Κολοβού τον θαυμασμό του για το θάρρος και τον αγώνα της ενάντια στον απάνθρωπο πλειστηριασμό της πρώτης και μονής κατοικίας της, ενάντια στην βάρβαρη και παράνομη έξωση που όρθια και αγωνιστικά αντιμετώπισε...


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής του «Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης» - ΔΗ.Κ.Ε.Α, επισκέφτηκε χτες το απόγευμα την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της στου Ζωγράφου και είχε θερμή και εγκάρδια συζήτηση μαζί της.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε στην Ιωάννα Κολοβού τον θαυμασμό του για το θάρρος και τον αγώνα της ενάντια στον απάνθρωπο πλειστηριασμό της πρώτης και μονής κατοικίας της, ενάντια στην βάρβαρη και παράνομη έξωση που όρθια και αγωνιστικά αντιμετώπισε και υπογράμμισε την αμέριστη αλληλεγγύη του ιδίου και του κινήματος που εκπροσωπεί στην προσπάθεια που καταβάλει μέχρι την τελική δικαίωση της.

Ο εποκεφαλής της ΔΗ.Κ.Ε,Α., εξήρε την, πέρα από πολιτικές παρατάξεις, ενώ σημείωσε ιδιαίτερα το μήνυμα αφύπνισης και ελπίδας που ανέδειξε η μεγαλειώδης νικηφόρα και αυθόρμητη συγκέντρωση και πορεία για να ματαιωθεί η έξεντυπωσιακή συμπαράσταση που δέχτηκε η Ιωάννα Κολοβού στη σκληρή δοκιμασία της από τον ελληνικό λαόωση της Ι.Κολοβού από το σπίτι της.

Αυτήν την ώρα το κίνημα για την προστασία της κατοικίας της Ιωάννας Κολοβού δίνει εκ των πραγμάτων «τη μάχη των μαχών» για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας από την επιδρομή της κυβέρνησης, του πολιτικού κατεστημένου, των τραπεζών και των fund σε έναν εμβληματικό αγώνα που μας αφορά όλους.

Αυτός ο αγώνας δεν αφορά μόνο την Ιωάννα Κολοβού και την οικογένεια της αλλά και άμεσα τους εκατοντάδες χιλιάδες ανήμπορους και «κόκκινους» δανειολήπτες, αφορά όλους τους πολίτες που μέσα στη κρίση έχουν δάνεια ή οφειλές στο Δημόσιο, αφορά τέλος όλο τον ελληνικό λαό, τη νεολαία και συνολικά την οικονομία.

Η μεγάλη σχεδόν αυθόρμητη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στην Ιωάννα Κολοβού γεννάει ελπίδες ότι μπορεί και πρέπει να αναβιώσει εκ νέου σε πολύ πιο μαζική και ενωτική βάση το κίνημα κατά των πλειστηριασμών για την προστασία ιδιαίτερα της πρώτης κατοικίας, της λαϊκής περιουσίας και των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

Ένα τέτοιο νικηφόρο κίνημα μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη χώρα και να δώσει ένα νέο αναγεννητικό προσανατολισμό στη πορεία της.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στον αγώνα για να νικήσει οριστικά η Ιωάννα Κολοβού με την ακύρωση του πλειστηριασμού του σπιτιού της.

Αυτή η νίκη θα είναι νίκη όλων εκείνων που πασχίζουν να σώσουν τα σπίτια τους και να επιβιώσουν οικονομικά.

Θα είναι νίκη του λαού και η απαρχή μιας νέας ελπίδας κοινωνικής αφύπνισης και ανάτασης της χώρας.

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού της Ι.Κολοβού δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου