Αλέξης Τσίπρας σε Ιωάννα Κολοβού: «Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου Μητσοτάκη»

Αλέξης Τσίπρας, Ράνια Σβίγκου, Ιωάννα Κολοβού, εξώσεις, λαϊκή αλληλεγγύη΄,

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, και η Ράνια Σβίγκου μία ημέρα μετά την επιχείρηση βίαιης έξωσής της από την αστυνομία...


«Η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφτηκε την Ιωάννα Κολοβού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ συζήτησε με την κα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς γερή άμυνα» της είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

Από την πλευρά της η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος, Ιωάννα Κολοβού, μοιράστηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω» και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε. «Να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».Με την Ιωάννα Κολοβού. Στο σπίτι με τη σπασμένη πόρτα, που καταστράφηκε από τη βία. Καμιά κυβερνητική και τραπεζική αθλιότητα, όμως, δεν μπορεί να κάμψει την αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου