Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Έφοδος εισαγγελικών αρχών σε έξι εταιρίες που εμπλέκονται με το λογισμικό Predator

Σκάνδαλο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, Predator, Εισαγγελικές αρχές,

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις παρακολουθήσεις, οι εισαγγελικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε τουλάχιστον έξι εταιρείες που σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Earn $1000 / Month For More Information Click Here https://alisufian.gumroad.com/l/earn1000dollarMonth

 

Εκτεταμένη επιχείρηση με αιφνιδιαστικές εφόδους σε εταιρίες που εμπλέκονται στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις εισαγγελικές αρχές. Τουλάχιστον έξι εταιρίες έχουν τεθεί στο στόχαστρο των Εισαγγελέων που διενεργούν προκαταρκτική εξέταση για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, οι οποίοι οργάνωσαν μία εκτεταμένη επιχείρηση με αιφνιδιαστικές εφόδους στα γραφεία τους.

Στόχος των εφόδων είναι ο εντοπισμός στοιχείων που μπορούν να συμβάλλουν στην έρευνα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Τα στοιχεία που συλλέγουν οι εισαγγελείς θα αξιολογηθούν, στη συνέχεια, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί που «τρέχουν» τη μεγάλη έρευνα για τις καταγγελίες περί της χρήσης του κακόβουλου λογισμικού Predator για παρακολουθήσεις επικοινωνιών συγκεκριμένων προσώπων, αξιοποίησαν στοιχεία που τους κοινοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, έγγραφα αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις. Τα εν λόγω στοιχεία φαίνεται να οδηγούν στην εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων τα οποία με τη σειρά τους σχετίζονται με εταιρίες που έχουν εμπλοκή με το λογισμικό. Έτσι, οργάνωσαν την επιχείρηση εφόδων ώστε να κατασχέσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διενεργούν.

Όλο το υλικό που θα προκύψει θα αξιολογηθεί ώστε μετά να κριθεί από τους Εισαγγελείς η επόμενη ή οι επόμενες ποινικές ενέργειες στις οποίες θα προβούν.

Earn $1000 / Month For More Information Click Here https://alisufian.gumroad.com/l/earn1000dollarMonth

Earn $1000 / Month For More Information Click Here https://alisufian.gumroad.com/l/earn1000dollarMonth

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου