Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις / Ο απόρρητος φάκελος της ΑΔΑΕ στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα!

ΑΔΑΕ, Αλέξης Τσίπρας, Χρήστος Ράμος,
Ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από την ΑΔΑΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Κόντρα στις απειλητικές συστάσεις Ντογιάκου και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να συγκαλύψει με κάθε δυνατό τρόπο και πρόσχημα το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος προχωρά κανονικά με βάση αυτό που του επιτάσσει το σύνταγμα για το καθήκον του.

Σε μια ιδιαίτερα συμβολική δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών όπου συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση που θα έχει σήμερα στις 6 μ.μ. ο Αλ. Τσίπρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα αναφερθεί αύριο από το βήμα της Βουλής στο περιεχόμενο του απόρρητου φακέλου ττου Χρήστου Ράμου.

Ο Χρήστος Ράμμος έστειλε, ασκώντας το δικαίωμα που του δίνει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος της κυβέρνησης, επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, στους αρχηγούς των κομμάτων και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, στην οποία παραθέτει τα ευρήματα που προέκυψαν μετά τους ελέγχους της ΑΔΑΕ, μετά το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου