Κώστας Σκανδαλίδης: «Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών του» - Συνέντευξη στον Flash 99.4 (ηχητικό)

Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ, Flash 99,4, Άγγελος Γαβρής,

«Στόχος μας είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών και αυτό το εγγυάται ο κόσμος που συσπειρώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές» είπε κλείνοντας ο Κώστας Σκανδαλίδης...

Στην εκπομπή Flash Pass στον Flash 99.4 και τον Άγγελο Γαβρή μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος, κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Σχετικά με την τροπολογία που καταθέτει η κυβέρνηση για να μπλοκάρει την είσοδο κομμάτων τύπου Κασιδιάρη στην Βουλή τόνισε ότι με τέτοια ζητήματα «δεν μπορούμε να παίζουμε». «Είμαστε κόντρα στο τοξικό κλίμα και στην αντιπαράθεση χωρίς λόγο» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον χρόνο των εκλογών, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών ο Κώστας Σκανδαλίδης τόνισε πως η κυβέρνηση ασκεί μια πολιτική «βλέποντας και κάνοντας» καθώς και ότι ξοδεύονται χρήματα σε λάθος κατευθύνσεις.

Για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου το ΠΑΣΟΚ καταγραφεί χαμηλότερες πτήσεις από προηγούμενες το ιστορικό στέλεχος της Δημοκρατικής παράταξης τόνισε ότι «Η συσπείρωση που υπάρχει σήμερα στο ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης εξέφρασε την άποψη χωρίς να υποτιμά όπως είπε τις δημοσκοπήσεις ότι «δεν μπορούν να πιάσουν την ποιότητα των συσπειρώσεων».

«Ο στόχος μας είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών και αυτό το εγγυάται ο κόσμος που συσπειρώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές» είπε κλείνοντας ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Κ. Σκανδαλίδη στον Flash 99.4:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου