Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2023, όλες οι ημερομηνίες

e-ΕΦΚΑ, Συντάξεις, Αναδρομικά, Μαρτίου 2023, Συνταξιούχοι,

Οι συντάξεις Μαρτίου, σύμφωνα με το e-ΕΦΚΑ θα πληρωθούν νωρίτερα και θα συμπεριλαμβάνονται τα αναδρομικά που θα αντιστοιχούν στην αύξηση του 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

Η αργία της Καθαράς Δευτέρας αλλάζει και την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου 2023, οι οποίες θα πληρωθούν από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 24 Φεβρουαρίου.

Οι συντάξεις Μαρτίου θα πληρωθούν νωρίτερα αλλά και θα «έχουν» αναδρομικά. Στα πόσα των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

Για παράδειγμα ένας συνταξιούχος που λαμβάνει τον μήνα 850 ευρώ με την αύξηση του 7,75%, το
μηνιαίο όφελος που θα έχει θα είναι περίπου 66 ευρώ, ενώ το ετήσιο 792 ευρώ. 

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Μαρτίου.

  • Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

  • Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

  • Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

 Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του e-ΕΦΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου