ΜέΡΑ25: «ΛΑΡΚΟ / Το έγκλημα ολοκληρώνεται»

ΜέΡΑ25, ΛΑΡΚΟ,
 

ΜέΡΑ25: «Το έγκλημα αυτό που διετέλεσε η σημερινή Κυβέρνηση, οι μνημονιακοί της προκάτοχοι και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις που εναλλάσσονταν στην εξουσία, θα τιμωρηθεί μόνο με ρήξη»


Από τις γαλάζιες Κυβερνήσεις και το σκάνδαλο της προπώλησης νικελίου το 2005, στην γραπτή δέσμευση του κ. Τσακαλώτου το 2018 για ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκε η σκανδαλώδης πώληση της εταιρείας για 6 εκατομμύρια ευρώ (!) παρακολουθούμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος.

Από τα τέλη του 2019 που η Μητσοτάκης Α.Ε. έστειλε την εταιρεία προς εκκαθάριση, το ΜέΡΑ25 φωνάζει στη Βουλή, στα ΜΜΕ, στο δρόμο, στο εργοστάσιο, όπου μπορεί: Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ και τον ορυκτό πλούτο της χώρας.

Κι όμως, η Κυβέρνηση προχώρησε στην εκποίηση, σε μία τιμή ευτελιστική, τη στιγμή που η τιμή του νικελίου ανεβαίνει και η στρατηγικής σημασίας επιχείρηση περνάει, ω του θαύματος, στα χέρια της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ του κ. Περιστέρη, της οποία αντιπρόεδρος είναι ο πεθερός του κ. Γεραπετρίτη!

Το έγκλημα αυτό που διετέλεσε η σημερινή Κυβέρνηση, οι μνημονιακοί της προκάτοχοι και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις που εναλλάσσονταν στην εξουσία, θα τιμωρηθεί μόνο με ρήξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου