Πόπη Τσαπανίδου: «Οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών» (vid)

Πόπη Τσαπανίδου, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωση, Κυρ. Μητσοτάκης, έκτακτο βοήθημα,


«Τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη τα είχε “φάει” ήδη ο πληθωρισμός» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις για αύξηση 15,4% στα τρόφιμα...

«Παρακολουθήσαμε σε προχειροστημένη φιέστα, εξαγγελίες στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου, που δεν στηρίζουν ουσιαστικά και σταθερά τους δικαιούχους»

Για «προχειροστημένη φιέστα» και προεκλογικές εξαγγελίες «Μαυρογιαλούρου», κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου αναφορικά με όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους που δεν έλαβαν αυξήσεις.

Παράλληλα, η κα Τσαπανίδου επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση «δεν στηρίζουν ουσιαστικά και σταθερά τους δικαιούχους», τονίζει ότι την ίδια στιγμή η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

«Τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη τα είχε “φάει” ήδη ο πληθωρισμός» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις για αύξηση 15,4% στα τρόφιμα.
Υπενθυμίζεται ότι το εφάπαξ προεκλογικό επίδομα κοροϊδίας στους συνταξιούχους που κυμαίνεται από 200 έως 300 ευρώ θα χορηγηθεί λίγο πριν τις εκλογές και μέχρι τα τέλη Μαρτίου με κριτήριο το ύψος των συντ

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:


«Τα μέτρα της κυβέρνησης υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών, που ξεκάθαρα βλέπουν τον προεκλογικό τους χαρακτήρα. Παρακολουθήσαμε σε προχειροστημένη φιέστα, εξαγγελίες στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου, που δεν στηρίζουν ουσιαστικά και σταθερά τους δικαιούχους. Μάλιστα, πριν ακόμη οι κύριοι του οικονομικού επιτελείου ολοκληρώσουν τη φιέστα τους, τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη τα είχε “φάει” ήδη ο πληθωρισμός, που σήμερα ανακοινώθηκε ότι καλπάζει με 15,4% στα τρόφιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου