ΜέΡΑ25: «Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού... »! (vid)

Βουλή, Μαρία Απατζίδη, ΜέΡΑ25, μήνυμα διαμαρτυρίας, «57 νεκροί 156 υποκριτές»,

Με μπλουζάκι για τα Τέμπη που έγραφε 57 νεκροί 156 υποκριτές (αναφερόμενη στους βουλευτές της πλειοψηφίας) ήρθε στη Βουλή η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.


Η Μαρία Απατζίδη βουλεύτρια του ΜέΡΑ 25 μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το σ/ν Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής - Εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για τη χρήση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέσω της ενσωμάτωσης των οδηγιών ΕΕ 2018/2001 και 2019/944 – Ειδικότερες διατάξεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος»

 


Με μπλουζάκι για τα Τέμπη που έγραφε «57 νεκροί 156 υποκριτές» (αναφερόμενη στους βουλευτές της πλειοψηφίας) ήρθε στη Βουλή η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.

Μάλιστα, η ίδια ανέβηκε και στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να πάρει τον λόγο επί του νομοσχεδίου για το νερό.

Προεδρεύων της Βουλής εκείνη την στιγμή ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την εικόνα της κυρίας Απατζίδη.

«Δεν θα απαντήσω επί της ουσίας αλλά σε πρώτη ευκαιρία δημοσίως θα πάρει πολύ σκληρή απάντηση», σημείωσε χαρακτηριστικά χωρίς να συνεχίσει σε κάτι περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφνα με το ρεποτάζ του ethnos.gr, ότι πλήρη κάλυψη στην συνάδελφό του παρείχε ο Κλέων Γρηγοριάδης, καθώς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε πως ήταν ευπρεπώς ντυμένη. «Όπως είδατε είναι ευπρεπώς ντυμένη. Έκανε λάθος ο Ν. Κακλαμάνης που το σχολίασε. Δεν είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Είναι αιρετή και είναι και ευπρεπώς ντυμένη. Ποιος θα το κρίνει;», υπογράμμισε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

ΝΔ: «Επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες» σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, «η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

ΜέΡΑ25: «Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας»

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας (πολύ πιο ήπιο από όσα λέει ο κόσμος εκεί έξω) χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος!» απάντησε το ΜέΡΑ 25.

«Να πληροφορήσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κάποιες αληθινά επικίνδυνες, χυδαίες και απαράδεκτες πράξεις εκφασισμού: 

  • Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των εργαζομένων από τους διοικητές ΟΣΕ και Hellenic Train.
  • Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των βουλευτών του ΜέΡΑ25 από τον αρμόδιο Υπουργό.
  • Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων του λαού από τον Υπουργό ΠροΠο.
  • Η προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μόνο ένας σταθμάρχης.

«Αν ο χαρακτηρισμός «υποκριτές» ενοχλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει τρόπος να τον αποσύρουμε: να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση και να απαιτήσουν μαζί με το λαό τη λογοδοσία των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία» καταλήγει το ΜέΡΑ 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου