Ημερομηνία εκλογών 21 ή 28 Μαίου - Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη στον ALPHA TV

Κυριάκος Μητσοτάκης,, Σταύρος Θεοδωράκης, "Πρωταγωνιστές", ALPHA TV, europost.gr,

Στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει τα σενάρια για εκλογές μέσα στον Μάιο, με επικρατέστερες ημερομηνίες την 21η και την 28η Μαίου...

21 ή 28 Μαϊου η ημερομηνία των εκλογών, όπως διαρρέουν από το Μαξίμου. Διευκρινίζουν ότι το είπε ο Μητσοτάκης στον Θεοδωράκη σε συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί απόψε, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη λίγο πριν στις 22:50 μμ από τον ALPHA TV.....

Η ανακοίνωση για τη συνέντευξη:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές»

Τρίτη στις 22.50 στον Alpha

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία των Τεμπών δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη στους «Πρωταγωνιστές».

Νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό. Ρωτούν γιατην διαχρονική εγκατάλειψη του ελληνικού σιδηρόδρομου, τις ευθύνες της κυβέρνησης του και της παράταξης του και για το πως ερμηνεύει τις διαμαρτυρίες στα προαύλια και τις πλατείες.

Ο Πρωθυπουργός ερωτάται επίσης για το πότε και με ποιες αλλαγές θα έχει επιτέλους η χώρα έναν σύγχρονο και ασφαλή σιδηρόδρομο.

Επίσης, οι «Πρωταγωνιστές» θα προβάλλουν αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο φαράγγι του Βίκου την Καθαρά Δευτέρα, σαράντα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

Ο Πρωθυπουργός ανάμεσα στα άλλα απαντά αν οι συνεργάτες του τολμούν να διαφωνήσουν μαζί του και πότε πιστεύει ότι πρέπει να βγαίνουν σε σύνταξη οι πολιτικοί αρχηγοί.»


Διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με το europost.gr, φέρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει αποφασίσει την διεξαγωγή εκλογών στις 21 ή στις 28 Μαΐου. Μάλιστα, διευκρινίζουν ότι ο Πρωθυπουργός έχει κάνει σχετική ανακοίνωση προς τον Σταύρο Θεοδωράκη σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, που του έχει δώσει και η οποία μεταδίδεται απόψε.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα λεχθέντα στη συνέντευξη, είναι έτοιμος να ζητήσει και πάλι την πρωθυπουργία από τον Ελληνικό λαό, μετά το έγκλημα των Τεμπών, για να… «καταπολεμήσει και να νικήσει το βαθύ Κράτος!». Δηλαδή ο Μητσοτάκης ξαναζητάει από όλους μας φρέσκια εντολή για να ξανακυβερνήσει τη χώρα άλλα τέσσερα χρόνια, προκειμένου να ‘πολεμήσει’ τον ίδιο του τον εαυτό και να μας «απαλλάξει» από τα δεινά, που ο ίδιος έφερε στη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου