'Αδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ: «Ευκαιρία» για σαφείς διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία η τραγωδία στα Τέμπη!

'Αδωνις Γεωργιάδης, δηλώσεις, ΕΡΤ,

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ και την εκπομή «Σαββατοκύριακο από τις 6», ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «το δυστύχημα δίνει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να χαράξει πιο σαφείς διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα τον εκλογών»!

Μετά τη δήλωση του πως «ο τέως υπουργός Μεταφορών δεν μπορούσε να παραδεχτεί έχουν πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα γιατί δεν τα χρησιμοποιούσε κανείς», ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια νέα δήλωση που έχει προκαλέσει οργή και αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «το δυστύχημα δίνει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να χαράξει πιο σαφείς διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα τον εκλογών».

Και χωρίς να πει κουβέντα για τις ευθύνες της κυβέρνησης απέδωσε το πολύνεκρο έγκλημα στο «βαθύ κράτος του δημοσίου, το αναξιοκρατικό κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του ’80 και εξακολουθεί να ζει μέχρι σήμερα». «Ευκαιρία για να να τελειώσουμε με αυτό το κράτος» είπε.

Έπειτα σημείωσε με ανεβασμένους τους τόνους: «Το σύστημα λειτουργούσε […] ας μην κοροϊδευόμαστε εδώ ευθύνονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, τελεία και παύλα, όποιος δεν το λέει είναι ψεύτης και συκοφάντης. […] όποιος δεν το λέει είναι λαϊκιστής καιροσκόπος που πάνω στα πτώματα κάνει πολιτική. […] προφανώς το κακό δημόσιο φταίει», αρνούμενος να αποδώσει στη κυβέρνηση την οποιαδήποτε ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου