Δημήτρης Καζάκης: «Ξαφνικός θάνατος στην οικονομία»! - Συνέντευξη στο militaire.gr

Δημήτρης Καζάκης, Οικονομία, Militaire.gr, Πάρις Καρβουνόπουλος,


Ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και επικεφαλής του "Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου" - ΕΠΑΜ, και της εκλογικής Συμμαχίας Ανατροπής σε συνέντευξή του στο militaire.gr και τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο προειδοποιεί και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον κίνδυνο νέου κραχ που ήδη προέκυψε στις ΗΠΑ με τις πτωχεύσεις τραπεζών...

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και επικεφαλής της Συμμαχίας Ανατροπής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον κίνδυνο νέου κραχ που ήδη προέκυψε στις ΗΠΑ με τις πτωχεύσεις τραπεζών. Όπως λέει η κρίση θα περάσει σύντομα στην Ευρώπη και σε ότι αφορά στην Ελλάδα δεν αποκλείει τον «ξαφνικό θάνατο»!

Γιατί η τωρινή κρίση είναι πιο ανησυχητική από εκείνη που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007, κορυφώθηκε το 2008 και από το 2009 και μετά ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολίτες;

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Καζάκη ξεκινά από την τραγωδία στα Τέμπη. «Είναι έγκλημα…Είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο», λέει επισημαίνοντας ότι όλοι γνώριζαν για τα θέματα ασφαλείας που υπήρχαν.

Υπενθυμίζει την προσπάθεια απαξίωσης του ΟΣΕ από την εποχή της κυβέρνησης Σημίτη ακόμη , η οποία ολοκληρώθηκε με τα μνημόνια.

Μπορεί η σπίθα της κοινωνικής έκρηξης που προκάλεσε η τραγωδία στα Τέμπη να συνεχιστεί ή θα «σβήσει»;

Ο Δημήτρης Καζάκης μιλά για τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται, τις εκλογές και το ενδεχόμενο ο κόσμος να επιλέξει που θα δώσει τη ψήφο του με κριτήρια διαφορετικά από αυτά που μέχρι τώρα ξέραμε.
πηγή: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου