Αναστολή δύο πλειστηριασμών μετά από παρέμβαση στη «do Value» (vid)

ΠΑΜΕ, πλειστηριασμοί, Βάλσαμος Συρίγος, Έφη Χαλιού, «do Value»,

Η μέχρι τώρα προσπάθεια έχει φέρει αποτελέσματα. Με τη μαζική λαϊκή πάλη έχουμε αναστείλει πλειστηριασμούς, έχουν ρυθμιστεί δάνεια, παραμένουν στα σπίτια τους οικογένειες, παρά τις προσπάθειες εξώσεων».

Την αναστολή δύο πλειστηριασμών σπιτιών δύο οικογενειών πέτυχαν με την παρέμβαση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απρίλη στη «do Value», (εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων), σωματεία και φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Παράλληλα με την αναστολή οι δύο οικογένειες θα διακανονίσουν το χρέος σε ύψος δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν με βάση τις δυνατότητές τους.

Η σημερινή παρέμβαση αφορούσε σε τρεις υποθέσεις συνολικά, οι δύο για πλειστηριασμούς που έγινε αναστολή και η μια για ρύθμιση δανείου που έγινε.
Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και η Έφη Χαλιού, πρόεδρος του Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής και υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα του ΚΚΕ.

«Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι διάφοροι "σωτήρες" προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού, υποσχόμενοι για πολλοστή φορά φρούδες ελπίδες, τα funds και τα κοράκια συνεχίζουν το έργο τους» σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει: «Αρπάζουν καθημερινά το μόχθο και τον ιδρώτα των λαϊκών νοικοκυριών. Αν επιτίθενται έτσι σε προεκλογική περίοδο, όλοι καταλαβαίνουμε τι μας ετοιμάζουν για μετά τις εκλογές. Αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με οργάνωση και αλληλεγγύη. Αυτή η οργάνωση του λαού πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο για να μπορέσουμε πιο αποτελεσματικά να αντιπαλέψουμε την επίθεση, που και μετά τις εκλογές θα οξυνθεί.

Η μέχρι τώρα προσπάθεια έχει φέρει αποτελέσματα. Με τη μαζική λαϊκή πάλη έχουμε αναστείλει πλειστηριασμούς, έχουν ρυθμιστεί δάνεια, παραμένουν στα σπίτια τους οικογένειες, παρά τις προσπάθειες εξώσεων».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου