Έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ: Μηνύσεις κατά πρωθυπουργού, υπουργών, ΟΣΕ και Hellenic Train κατέθεσε ο Σύλλογος Συγγενών Δυστυχήματος Τεμπών

Τέμπη, Συγγενείς θυμάτων, μηνύσεις, Πρωθυπουργός, Υπουργοί, ΟΣΕ, Hellenic Train,

 

Οι συγγενείς των θυμάτων στρέφονται με μηνύσεις εναντίον του πρωθυπουργού, των αρμόδιων υπουργών της σημερινής κυβέρνησης, των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και στελεχών των σιδηροδρόμων.

Μήνυση κατά πολιτικών προσώπων, με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κατά διοικητικών στελεχών του ΟΣΕ και της Hellenic Train, κατέθεσε σήμερα στον εφέτη ανακριτή ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023.

Η μήνυση είναι κατά 17 προσώπων, πολιτικών και στελεχών του ΟΣΕ, αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Κατατέθηκε στον εισαγγελέα εφετών Λάρισας και σκοπό έχει να υπάρξει δυνατότητα έρευνας έως και 15 χρόνια πριν από το δυστύχημα.

Η μήνυση, στρέφεται τόσο κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην και νυν υπουργού Μεταφορών, των υπουργών μεταφορών των δύο προηγούμενων κυβερνήσεων, των διοικήσεων του ΟΣΕ, της Hellenic Train, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.  Επίσης, και κατά των πρώην και νυν προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΣΕ.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο εκπρόσωπος του συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών: «Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι και διορισμένοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα».-



Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει σχετικά με τη μήνυση και ποιους κατονομάζει ο Σύλλογος:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου