Αρης Χατζηστεφάνου στο Kontra: «Οι χειρότερες στιγμές ελέγχου του μηνύματος από το τέλος της Δικτατορίας»

Αρης Χατζηστεφάνου, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, ΚONTRA24, Αναστασία Γιάμαλη, Μάριος Αραβαντινός, Χρήστος Αβραμίδης,

Ο Άρης Χατζηστεφάνου, info-war.gr, χθες, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου καλεσμένος στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη μίλησε για την Προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση...

Για τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας σε όλα τα επίπεδα από την κυβέρνηση, μιλά ο  έγκριτος δημοσιογράφος, Άρης Χατζηστεφάνου στην τηλεοπτική εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, θυμίζει τους τρόπους με τους οποίους εντάθηκε ο περιορισμός της στην Ελλάδα με την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και πως επί της ουσίας αυτός ο περιορισμός ξεκίνησε με απόφαση των ολιγαρχών που ελέγχουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Απαντώντας στα ερωτήματα του Μάριου Αραβαντινού και του Χρήστου Αβραμίδη, χρησιμοποιεί παραδείγματα από το βιβλίο του «Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση» για να μιλήσει για την προεκλογική κάλυψη των ΜΜΕ, τις διαφορές της προπαγάνδας των ελληνικών κυρίαρχων Μέσων με αυτή των διεθνών, αλλά και την copaganda, την «προπαγάνδα των μπάτσων»
πηγή: info-war.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου