Δημήτρης Καζάκης / Militaire News: «Η χώρα σε γεωπολιτικό μνημόνιο» και ο «κίνδυνος εθνικού ακρωτηριασμού» (vid)

ΕΠΑΜ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Δημήτρης Καζάκης, Militaire News, Πάρις Καρβουνόπουλος,
 
Ο Δημήτρης Καζάκης, πρόεδρος του ΕΠΑΜ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" σε συνέντευξη το MILITAIRE NEWS και τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο...

Οι προβλέψεις του Δημήτρη Καζάκη για την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν είναι ευχάριστες κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με την οικονομία αλλά και με τα εθνικά θέματα....



Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου - ΕΠΑΜ, και επικεφαλής του ψηφοδελτίου  "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ", Δημήτρης Καζάκης, στη συνέντευξή του υποστηρίζει ότι η χώρα «βρίσκεται πλέον σε γεωπολιτικό μνημόνιο» και πιστεύει ότι τα δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν την Ελλάδα «σε εθνικό ακρωτηριασμό». Μιλώντας στο militaire channel εξηγεί γιατί έχει αυτή την άποψη.

Οι προβλέψεις του για την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν είναι ευχάριστες κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με την οικονομία αλλά και με τα εθνικά θέματα.

Όπως λέει δεν δίνει καμία σημασία στις δημοσκοπήσεις για τις οποίες λέει ότι «είναι για τα σκουπίδια».

«Η χώρα είναι ακόμη στα μνημόνια», τι λέει για τα ελληνοτουρκικά και τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίστηκε η σημερινή κυβέρνηση. Αλλιώς στα λόγια κι αλλιώς στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου