ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επικοινωνία Ερντογάν - Μητσοτάκη - Συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, o οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία και με τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς. Αναφέρθηκαν στη διμερή συνεργασία καθώς και στη συνεργασία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενόψει και του επικείμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη