Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Οι αντικειμενικές συνθήκες για να διεκδικήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία είναι εκεί» (ηχητικό)

Ευκλείδης Τσακαλώνος, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

«Η οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει αδιέξοδα, είμαι ανήσυχος για την οικονομία στο μέλλον. Οι αντικειμενικές συνθήκες για να διεκδικήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία είναι εκεί», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος...

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπενθύμισε ότι «εμείς κοστολογούσαμε μέτρο-μέτρο ενάντια στους θεσμούς για τέσσερα χρόνια και τα αποτελέσματα επιβεβαίωναν εμάς»

Την ακράδαντη πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι και θα συνεχίσει να είναι κόμμα εξουσίας» εξέφρασε μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Η οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει αδιέξοδα, είμαι ανήσυχος για την οικονομία στο μέλλον. Οι αντικειμενικές συνθήκες για να διεκδικήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία είναι εκεί», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «σωστά έβαλε ψηλά τον πήχη ο Αλέξης Τσίπρας». Αναφερόμενος στην διαμόρφωση της δημόσιας σφαίρας και του προεκλογικού διαλόγου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι «η μιντιακή υπεροπλία της Νέας Δημοκρατίας υπονομεύει ακόμη και την ίδια τη δυνατότητα να γίνεται διάλογος».


«Δε γίνεται όποιος διατυπώνει ερωτήματα για το ναυάγιο, να μας λέει ο κύριος Σκέρτσος ότι δυσφημεί τη χώρα», υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να προσθέσει: «συρρικνώνεται ο δημόσιος χώρος για διάλογο και διαβούλευση, αλλά η συζήτηση δεν είναι μόνο για να βρεις το νικητή, αλλά για να προσεγγίσεις και την αλήθεια». «Δεν κάνουμε πολιτική σουπερμάρκετ, έχει αποδειχθεί ότι αυτή η πολιτική δεν δουλεύει, ποτέ δεν ξεχάσαμε για ποιους διαπραγματευόμασταν», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός οικονομικών, συμπληρώνοντας: «αυτό υποσχόμαστε και για αυτές τις εκλογές, ότι δεν ξεχνάμε για ποιους κάνουμε οτιδήποτε κάνουμε».

Αναφερόμενος στην συζήτηση περί κοστολόγησης των προγραμμάτων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπενθύμισε ότι «εμείς κοστολογούσαμε μέτρο-μέτρο ενάντια στους θεσμούς για τέσσερα χρόνια και τα αποτελέσματα επιβεβαίωναν εμάς και όχι τους θεσμούς».

«Υποτιμήσαμε πόσο ταλαιπωρημένη και κουρασμένη ήταν η κοινωνία», είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Τσακαλώτος, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου