Ευκλείδης Τσακαλώτος για Αλέξη Τσίπρα: «Πιστώνεται προσωπικά όλους τους λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι για τον ΣΥΡΙΖΑ»

ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος,

«Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του Αλέξη Τσίπρα αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας. Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση...», τονίζει στο μήνυμά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος...

«Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος - Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση» τονίζει ο Τσακαλώτος

«Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας» αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας κύκλος που μας έχει χαρίσει πολλούς λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι και περήφανες» τονίζει ο κ. Τσακαλώτος σε ανάρτησή του.

«Όλους αυτούς τους λόγους περηφάνειας τους πιστώνεται προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας. Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας. Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση» προσθέτει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμερίσει για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι αν και δεν θα είναι υποψήφιος για τη νέα ηγεσία του κόμματος, θα είναι «παρών» πριν, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, αλλά και μετά.

«Η μάχη για τις ιδέες και η προσφορά δεν ορίζεται από την καρέκλα που κατέχει κανείς. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας. Να σας αισθάνομαι δίπλα μου. Το ταξίδι συνεχίζεται. Και η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει» είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στα χιλιάδες μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr