Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Την Κυριακή το διακύβευμα είναι έντονο για όσους απείχαν ή ψήφισαν άλλο κόμμα» (ηχητικό)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, συνέντευξη ρ/σ 105,5, διακύβευμα της ψήφου,

Ο κίνδυνος ενός ανεξέλεγκτου Μητσοτάκη θα βαρύνει για όσους στις 21 Μαΐου ψήφισαν άλλο κόμμα ή δεν ψήφισαν καθόλου


«Οι εκλογές της Κυριακής είναι μια νέα εκλογική αναμέτρηση με διαφορετικό εκλογικό σύστημα. Εξ αντικειμένου τίθενται ενώπιον των πολιτών δύο πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας»
, διεμήνυσε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη η υποψήφια στο βόρειο τομέα της Β Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Επί πέντε εβδομάδες, οι κύριοι Μητσοτάκης, Σκέρτσος και Σκυλακάκης προκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάμε τα προγράμματά μας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους πρότεινε να πάμε, κρύφτηκαν πίσω από το μεσοπρόθεσμο. Οι υποσχέσεις της νέας Δημοκρατίας δεν καλύπτονται και δεν περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο», συνέχισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπενθυμίζοντας ότι «αναγκάστηκε να το παραδεχτεί ακόμη και ο κύριος Σκυλακάκης».

«Σε έναν κόσμο που δεν ψήφισε καθόλου ή που ψήφισε αλλά προοδευτικά κόμματα και κόμματα της αριστεράς, αυτή τη φορά το διακύβευμα είναι έντονο», διέγνωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για να προσθέσει ότι «υπάρχει ο φόβος του ανεξέλεγκτου Μητσοτάκη». «Πώς μπορεί να μοιράζει υπουργεία πριν καν ανοίξουν οι κάλπες», διερωτήθηκε, επιμένοντας ότι «υπάρχει ένας κόσμος που προβληματίζεται και θα προβληματίζεται ως την τελευταία στιγμή».

Ακούστε τη συνέντευξη της Μαρίζας Ξενογιαννακοπούλου στο  ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου