Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει το νέο λογότυπο του Twitter

Έλον Μασκ, Twitter, νέο λογότυπο,

Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε ένα πιθανό μελλοντικό σχέδιο στο Twitter. Αντιπροσωπεύει το γράμμα Χ σε μαύρο φόντο. Ωστόσο, το τελικό λογότυπο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί....


Ο Έλον Μασκ, ο οραματιστής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Twitter, προκάλεσε πρόσφατα θόρυβο στον κόσμο των social media με μια απρόσμενη ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Twitter. Το πρωί της Κυριακής, άφησε να εννοηθεί μια επικείμενη μεταμόρφωση της μάρκας Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γνωστές εικόνες πουλιών μπορεί σύντομα να εξαφανιστούν.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου Twitter Έλον Μασκ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το λογότυπο του δικτύου θα αλλάξει σύντομα.

«Και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε τη φίρμα του twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά», έγραψε ο Μασκ στη σελίδα του.


Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε επίσης ένα πιθανό μελλοντικό σχέδιο στο Twitter. Αντιπροσωπεύει το γράμμα Χ σε μαύρο φόντο. Ωστόσο, το τελικό λογότυπο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. "Εάν ένα αρκετά καλό λογότυπο X αναρτηθεί απόψε, θα κυκλοφορήσουμε σε όλο τον κόσμο αύριο", πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Στις 7 Οκτωβρίου, ο Μασκ έκλεισε μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει το Twitter. Αμέσως μετά, απέλυσε αρκετά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο CEO Parag Agrawal και ο CFO Ned Segal. Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στη βάση δεδομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), ο Μασκ διέλυσε επίσης το διοικητικό συμβούλιο και έγινε ο μοναδικός επικεφαλής της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου