Τη Δευτέρα (4/12) στις 19:00 η εκδήλωση των «11» στο Σεράφειο, για την ανακοίνωση της Κ.Ο. της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» (vid)

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Αναγνωστόπουλου, Αχτσιόγλου, Ζεϊμπέκ, Ηλιόπουλος, Πέρκα, Τζανακόπουλος,Τζούφη, Τσακαλώτος, Φερχάτ, Φωτίου, Χαρίτσης

Απόψε, Δευτέρα και στις 7 το απόγευμα στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα κοινοβουλευτική ομάδα των «11», σε ανοιχτή εκδήλωση.

Tον νέο αυτό φορέα θα αποτελούν οι βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ και Χαρίτσης Αλέξης 

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής: 

  • Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης
  • Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος
  • Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα. 

 Η ανακοίνωση των «11»

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Παρασκευής ο επικεφαλής της νέας Κ.Ο., Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ανέφερε πως τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί το όνομα και το σύμβολο της νέας ομάδας στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης.

Δημ. Παπαδημούλης: Στο ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω τους «11»

«Θέλοντας να είμαι συνεπής με την πορεία μου 50 χρόνια στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, επέλεξα να στηρίξω τον υπό διαμόρφωση φορέα και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που ολοκληρώνει τη συγκρότησή της αύριο», έκανε γνωστό σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι και στο ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω αυτή τη νέα ομάδα και τον νέο φορέα, και με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή για τους λίγους μήνες που απομένουν. Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει, εξάλλου, ότι αυτή μου η θητεία είναι η τρίτη και τελευταία. Τα τελευταία δέκα χρόνια εκλέγομαι αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με ποσοστά 75%, εκπροσωπώντας την ευρωομάδα της Αριστεράς, η οποία με στηρίζει επανειλημμένα, ομόφωνα».

Αντιπερισπασμός (!) Κασσελάκη στην εκδήλωση των «11»

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπερισπασμός Κασσελάκη στην πρεμιέρα των «11» - Παράλληλοι... μονόλογοι σε Σεράφειο και Alpha

Την ώρα που οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν θα αποκαλύψουν το όνομα του νέου φορέα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα θα παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου