Δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Ευρωεκλογές, ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,

     Την απόφασή της να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά από την «καταιγίδα» που ξέσπασε στο Μαξίμου εξαιτίας της υπόθεσης με τα e-mail που απεστάλησαν σε αποδήμους και τον σάλο που προκλήθηκε.


Στη σκιά της υπόθεσης με την αποστολή email σε απόδημους ψηφοφόρους

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις επερχόμενες ευρωεκλογές δημοσιοποίησε μέσω ανάρτησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στη σκιά της υπόθεσης με την αποστολή προεκλογικών email σε απόδημους ψηφοφόρους, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Για την υπόθεση διεξαγάγει έρευνα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα - ΑΠΔΠΧ, στην οποία καταθέτει σήμερα στοιχεία η κυρία Ασημακοπούλου.

«Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή της.

Η ανακοίνωσή της:

«Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι.

Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας.

Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου