ΜέΡΑ25 - Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά / Περιοδεία στην Εύβοια – Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Μάη

ΜέΡΑ25 - Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,, Κώστας Λαπαβίτσας, Ιωάννα Κοντούλη, Δημήτρης Στρατούλης,

     Κλιμάκιο της Ενωτικής Πρωτοβουλία "ΜέΡΑ25 - Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά" θα επισκεφθεί την Δευτέρα και Τρίτη, 20 και 21 Μάη 2024 την Εύβοια, Χαλκίδα και Κάρυστο στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας των υποψήφιων ευρωβουλευτών της πρωτοβουλίας....


Ο Κώστας Λαπαβίτσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθηγητής οικονομικών Πανεπιστημίου του Λονδίνου, πρώην βουλευτής, η Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλεύτρια, τοπογράφος μηχανικός και πρώην Επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων και ο Δημήτρης Στρατούλης, γραμματέας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, νομικός, διδάκτωρ Εργασιακών Σχέσεων και πρώην υπουργός και βουλευτής θα επισκεφτούν την Εύβοια στις 20 και 21 Μάη 2024.

Τη Δευτέρα 20 Μάη, θα βρίσκονται στην Κάρυστο.

Στις 6μμ – 8μμ θα συναντηθούν με εκπροσώπους του κινήματος για την προστασία του περιβάλλοντος και συλλογικών φορέων της περιοχής.

Στις 8μμ θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», στο Χόβολη Καφέ.

Την Τρίτη 21 Μάη, στις 9 – 10πμ θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο της Καρύστου και θα έχουν συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τη Διοίκηση, ενώ στις 10 – 11πμ θα περιοδεύσουν στην κεντρική αγορά της πόλης.

Την ίδια ημέρα, Τρίτη, 21 Μάη, στη 1 το μεσημέρι, θα έχουν συνάντηση στη Χαλκίδα με εκπροσώπους των κινημάτων προστασίας του περιβάλλοντος της Εύβοιας και με τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο JOHN’S HOTEL, Αγγελή Γοβιού 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου