Βλαντίμιρ Πούτιν: «Η Ρωσία θα μπορούσε να παράσχει όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να πλήξουν δυτικούς στόχους»

Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία, Γερμανία, Ουκρανία, Γερμανικά όπλα,

     Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε την Τετάρτη τη Γερμανία ότι η χρήση των όπλων της από την Ουκρανία «θα σηματοδοτήσει την άμεση εμπλοκή της στον πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ενεργήσουμε με τον ίδιο τρόπο»


Ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε τη Γερμανία ότι η χρήση των όπλων της από την Ουκρανία για να πλήξει στόχους στο εσωτερικό της Ρωσίας θα σηματοδοτούσε ένα «επικίνδυνο βήμα»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε την Τετάρτη τη Γερμανία ότι η χρήση των όπλων της από την Ουκρανία για την πλήξη στόχων στο εσωτερικό της Ρωσίας θα αποτελούσε ένα "επικίνδυνο βήμα".

Ο Ρώσος ηγέτης σύμφωνα με to euronews δήλωσε ότι η ενέργεια της Γερμανίας θα μπορούσε να καταστρέψει τις σχέσεις μεταξύ Βερολίνου και Μόσχας.

Μια τέτοια ενέργεια της Δύσης θα υπονομεύσει περαιτέρω τη διεθνή ασφάλεια και θα μπορούσε να οδηγήσει σε "πολύ σοβαρά προβλήματα", είπε, προσθέτοντας ότι η Μόσχα θα μπορούσε να παρέχει όπλα μεγάλου βεληνεκούς σε άλλους για να πλήξουν δυτικούς στόχους.

«Αυτό θα σηματοδοτούσε την άμεση εμπλοκή τους στον πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ενεργήσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου