ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια / «Δεν αντιμετωπίζεται με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές επικοινωνιακής έμπνευσης»

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Κυριάκος Μητσοτάκης,

     Μετά από ενάμιση μήνα εδέησε η πρόεδρος της Κομισιόν να απαντήσει στην περιβόητη επιστολή - παρέμβαση Μητσοτάκη για τη λήψη μέτρων κατά των αθέμιτων πρακτικών πολυεθνικών που έχουν ως συνέπεια να πωλούνται ίδια ή παραπλήσια προϊόντα σε διαφορετικές τιμές στις χώρες της Ε.Ε.


«Και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο της Κομισιόν, η πολιτική "φίλη" του Κ. Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απάντησε στην επιστολή»

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην περιβόητη επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ακρίβεια και τις πολυεθνικές.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο της Κομισιόν, η πολιτική «φίλη» του Κ. Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απάντησε στην επιστολή σχετικά με τις τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών.ΚΚ

Τι απάντησε; Ότι ΕΕ θα... ερευνήσει το θέμα, θα... συλλέξει στοιχεία, θα... συνομιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και θα... εξετάσει πιθανά μέτρα!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζει ότι «μέχρι η ΕΕ να βρει άκρη με τα "θα" της και για το αν, ποιο και πόσο πρόβλημα υπάρχει με τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών στην Ευρώπη, ας κοιτάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, και της εγχώριας και των πολυεθνικών.

Γιατί μόνο στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς του χρήματος και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας».

«Σε κάθε περίπτωση, με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές επικοινωνιακής έμπνευσης, η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται»
καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr