Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιος Περδικάρης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Άννα Μπατιστάτου, Μνημόνιο Συνεργασίας,

     Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, όπως, για παράδειγμα, την παροχή τεχνογνωσίας και υποδομών εκπαίδευσης σε ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη ανάπτυξη των δύο φορέων... 


Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα για λογαριασμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Αιμίλιος Περδικάρης και η πρύτανης, Άννα Μπατιστάτου.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, όπως, για παράδειγμα, την παροχή τεχνογνωσίας και υποδομών εκπαίδευσης σε ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη ανάπτυξη των δύο φορέων. Επιπλέον, το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναλαμβάνει ρόλο Media Partner του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο με τη σειρά του θ’ αποτελέσει επιστημονικό εταίρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου, μεταξύ άλλων, οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων, σε πεδία κοινού επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου