ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τεχεράνη / Μασούντ Pezeshkian: «Πάνω από 14 εκατομμύρια Ιρανοί έτοιμοι να πεθάνουν για τη χώρα»

«Κι εγώ ήμουν, είμαι και θα παραμείνω αφοσιωμένος στο να θυσιάσω τη ζωή μου για το Ιράν», είπε ο Πεζεσκιάν..

Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια Ιρανοί έχουν τονίσει ότι είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη χώρα στον πόλεμο κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, δήλωσε ο πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν.


Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια Ιρανοί έχουν τονίσει ότι είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη χώρα στον πόλεμο κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, δήλωσε ο πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν.

«Πάνω από 14 εκατομμύρια περήφανοι Ιρανοί έχουν, μέχρι αυτή τη στιγμή, δηλώσει την ετοιμότητά τους να θυσιάσουν τη ζωή τους για την υπεράσπιση του Ιράν», έγραψε ο πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν στο X την Τρίτη.

Το κάλεσμα προς τους πολίτες αποτελεί μέρος της εκστρατείας «Janfada (Θυσιάζοντας τη Ζωή) για το Ιράν», η οποία ξεκίνησε στην αρχή του πολέμου που διεξήγαγαν η Ουάσιγκτον και το καθεστώς του Τελ Αβίβ τον περασμένο μήνα και στοχεύει στη συγκέντρωση εθνικής ενότητας. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου του Ιράν, Μοχάμεντ-Μπαγέρ Γκαλιμπάφ δήλωσε ότι περίπου 7 εκατομμύρια Ιρανοί πολίτες είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν τη χώρα τους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ισραηλινό καθεστώς διεξήγαγαν πόλεμο εναντίον του Ιράν στα τέλη Φεβρουαρίου. Έκτοτε, οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν 100 κύματα στρατιωτικών επιχειρήσεων αντιποίνων, με την κωδική ονομασία Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση 4.

«Κι εγώ ήμουν, είμαι και θα παραμείνω αφοσιωμένος στο να θυσιάσω τη ζωή μου για το Ιράν», πρόσθεσε ο Πεζεσκιάν.

πηγή¨farsnews.ir

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη