Η Ε.ΡΑ. ΤΟΥ Δ Ν Τ.

Δημοσίευση: 25 Οκτωβρίου, 2010
> Η ταξιαρχία των ανδρείκελων της κυβέρνησης υλοποιεί κατά γράμμα το ΣΥΣΤΗΜΑ της Νέας Τάξης ΠΑΝΤΟΥ.
http://resaltomag.blogspot.com/

Το ΣΥΣΤΗΜΑ της Νέας Τάξης που υλοποιεί μοχθηρά το καθεστώς ΠΑΣΟΚ συμπυκνώνεται στα παρακάτω λόγια του ΓΚΑΛΕΑΝΟ:

«Σχέδιο εξόντωσης: Να ισοπεδώσουν το γρασίδι, να ξεριζώσουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι, να ποτίσουν τη γη με αλάτι.
Έπειτα σκοτώνουν τη μνήμη της βλάστησης.
Για να κατακτήσουν τις συνειδήσεις τις εξοντώνουν. Για να τις εξοντώσουν, τους σβήνουν το παρελθόν, εξαφανίζουν κάθε μαρτυρία που μπορεί να αποδείξει πως σε τούτα τα μέρη υπήρξε ποτέ κάτι παραπάνω από σιωπή, φυλακές και τάφοι.
Απαγορεύεται να θυμόμαστε»
Η ταξιαρχία των ανδρείκελων της κυβέρνησης υλοποιεί κατά γράμμα το ΣΥΣΤΗΜΑ της Νέας Τάξης ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το «σχέδιο εξόντωσης» και η ΕΡΤ.

Η δισέλιδη συνέντευξη ( ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-7.Επτά..24.10.10) του νέου διευθυντή της πάλαι ποτέ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ραδιοφωνίας, μας έπεισε για άλλη μια φορά ότι όπως ολόκληρη η Ελλάδα, έτσι και η Ε.Ρ.Τ και η Ε.ΡΑ., ειδικά, πειθαρχούν στις εντολές του Δ.Ν.Τ.
- 1.- Στη διαπίστωση του δημοσιογράφου ότι η κυβερνητική αδράνεια ενός χρόνου άφησε την Ελληνική Ραδιοφωνία με πολύ σοβαρές ελλείψεις, απάντησε σαν υπάλληλος του Δ.Ν.Τ.:
« Δεν πρόκειται για αδράνεια, απηχεί μια οικονομική κατάσταση.. Άλλωστε η καθυστέρηση δεν είναι απαραιτήτως αρνητική.».Δυστυχώς ο δημοσιογράφος «αμέλησε» να τον ξαναρωτήσει: «Η καθυστέρηση της Κυβέρνησης να τοποθετήσει Γενικό Διευθυντή, στην ΕΡΤ,( όπως και στο ΙΚΑ), έναν ολόκληρο χρόνο, μήπως είναι ..θετική;»

- 2.- Είπε ο νέος κύριος Διευθυντής: « Υπάρχουν εκκωφαντικά παραδείγματα ανθρώπων που πληρώνονται χωρίς να πατούν.» Στις επόμενες ερωτήσεις, όμως, ομολογεί ότι και ο ίδιος πληρωνόταν και …δεν «πατούσε» όταν ήταν διευθυντής του Τρίτου.!!

- 3.- Φαίνεται όμως ότι όχι μόνο δεν πατούσε το πόδι του αλλά αγνοούσε και όλη την πασίγνωστη δραστηριότητα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας τα τελευταία χρόνια. Πριν δώσει τη συνέντευξη δε ρωτούσε κάποιους να μάθει για την αξιοπιστία και την ακροαματικότητα της ΕΡΑ που ανέβηκε κατακόρυφα; Για το Δεύτερο, δεν τον ενημέρωσε κάποιος ότι όλα αυτά που λέει ότι θα κάνει, έχουν ήδη γίνει; Δεν πέρασε έστω και μια φορά, τουλάχιστον, από το Ζάππειο πέρυσι, να δει την έκθεση των 70 χρόνων της που οργάνωσε η «μονοδιάστατη», όπως την αποκαλεί, ΕΡΑ; Για να δει πόσα σημαντικά έγιναν, τα τελευταία χρόνια; Νέα κανάλια, Φεστιβάλ τραγουδιού, Βραδυνά στον Ιανό, Μεγάλα αφιερώματα, Ανοιχτό μικρόφωνο για νέους και τόσα άλλα; Και να την κατηγορεί ότι δεν «έπαιζε» Χατζηδάκη, αγνοώντας ότι το Δεύτερο ακόμη και τη Λιλιπούπολη ανάστησε;

- 4.- Από τη συνέντευξή του όμως διαπιστώνουμε ότι τα χειρότερα έρχονται. Αν πράγματι, όπως λέει, θα βάλει και «αγγλικό ροκ..», τότε κλαίμε τους ακροατές του. Ένα Δεύτερο Πρόγραμμα απέμεινε για μια καλή, καταξιωμένη από το χρόνο, Ελληνική Μουσική που την ακούμε και την τραγουδάμε όλοι και θα το χάσουμε και αυτό; Και θα υποχρεωθούμε ν’ ακούμε μόνο ξένη ή «σκυλάδικη» μουσική που μεταδίδουν όλα τα ιδιωτικά, ραδιοτηλεπτικά, κανάλια. Που σημαίνει απόλυτη υποταγή στις καινούργιες πολιτικοοικονομικές και πολυπολιτισμικές επιταγές της νέας, «οικουμενιστικής», αμερικανόφερτης, μοντέρνας, Ευρωπαϊκής κουλτούρας, που θέλει να «αποελληνοποιήσει» τους…Έλληνες;;
Και μια μελαγχολική διαπίστωση: Ο ύμνος στη σύντροφό του, η ανάθεση έργου στο στούντιο του αδελφού του και στις αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, η απαξίωση όλων των μεγάλων δημιουργών της τελευταίας 20ετίας και η προβολή παραγωγών της παρέας του, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Βαδίζουμε ολοταχώς στην ολοκλήρωση της « Σχολής Γερουλάνου ». « Όλος ο καλός ο κόσμος στην υπηρεσία του καλού, ξενοθρεμένου, κόσμου .»

- 5.- Τέλος παρακαλούμε τον κ.Τηλέμαχο Χυτήρη να ικανοποιήσει αμέσως το παράπονο του νέου κ.Διευθυντού, επειδή…. δεν του τηλεφώνησε ακόμη..Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παραιτηθεί όπως και ο νέος κ.Πρόεδρος, πριν ένα μήνα. Ή το χειρότερο, να μην προφτάσουν και οι δυό να συναντηθούν αν γίνει αυτό που ψιθυρίζεται στους διαδρόμους. Να πουληθεί, μαζί με τόσα άλλα Ιδρύματα και η ΕΡΤ για να είμαστε εντάξει με το «Μνημόνιο».
Οπότε τις θέσεις τους θα πάρουν οι φυσικοί προϊστάμενοί τους. Κάποιοι από τους αμέτρητους καλούς και χρυσοπληρωμένου Ξένους, Σοφούς, Συμβούλους του κ.Πρωθυπουργού.

Ίσως μάλιστα ως τότε να έχουμε και νέο Πρωθυπουργό. Κάποιον ασφαλώς, από τα μεγάλα κεφάλια του Δ.Ν.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου