Αλέκα Παπαρήγα: «...o Παπανδρέου έχει συμφωνήσει για χρεοκοπία..»!

Δημοσίευση: 1 Νοέμβρη,2010
> Α.Π.: Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις πιο γρήγορη χρεοκοπία!

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε στη Νίκαια ότι ο πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει για την ελεγχόμενη χρεοκοπία και πρόσθεσε ότι, κατά συνέπεια, το δίλημμα που βάζει ο κ. Παπανδρέου
 για τις εκλογές δεν έχει καμία βάση.

Ειδικότερα, η κα Παπαρήγα αναφερόμενη στη συζήτηση περί ελεγχόμενης χρεοκοπίας της χώρας, δήλωσε ότι για το θέμα αυτό "συμφώνησε ο πρωθυπουργός", σχολιάζοντας προφανώς τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα και πρόσθεσε: Ελεγχόμενη χρεοκοπία σημαίνει το εξής: Ανεξέλεγκτη, ταχύτατη χρεοκοπία για το λαό και από κει και πέρα θα γίνει μια διαπραγμάτευση πόσα θα πάρουν οι πιστωτές. Επομένως το δίλημμα που βάζει ο πρωθυπουργός "ΠΑΣΟΚ ή χρεοκοπία", δεν έχει καμία βάση, είναι εντελώς ξεπερασμένο. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις πιο γρήγορη χρεοκοπία,είπε.

Η κα Παπαρήγα σημείωσε ότι "για να βάλουμε ένα φρένο σ' αυτή την κατάσταση, πρέπει να χτυπηθεί αλύπητα σαν το χταπόδι το ΠΑΣΟΚ και να μην ανακάμψει η ΝΔ. Αυτοί οι δυο είναι πυλώνες που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο. Πάει και τέλειωσε. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό σήμερα, με συγχωρείτε, αλλά δεν θέλει".

Οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι δεν σκάνε για το αν χάσει ο Παπανδρέου και κερδίσει ο Σαμαράς, είπε η Γραμματέας του ΚΚΕ και διευκρινισε λέγοντας ότι "ο Σαμαράς είπε καθαρά ότι αν γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί υπάρχει συνέχεια στη διακυβέρνηση. Εμείς λέμε ότι πρέπει να κοπεί η συνέχεια,γι' αυτό βάζουμε ζήτημα ανατροπής της πολιτικής εξουσίας. Ο Σαμαράς λέει: Εγώ δεν θα αμφισβητήσω το μνημόνιο, έχω ένα άλλο μείγμα. Είναι σαν τις μαγείρισσες που λένε η μία στην άλλη, μην βάλεις πολύ ζάχαρη στη σάλτσα. Η πολιτική του είναι η ίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου