Πολιτική συναίνεση: οδικός χάρτης για Εθνική καταστροφή...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παράξενο αυτό. Η συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων βοηθάει, τότε και μόνον τότε, όταν εκφράζουν το λαό. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι κοροϊδία, ή όπως σε μας, οδηγεί σε Εθνική καταστροφή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στην Ευρώπη, μιλούν για πολιτική, και όχι για κοινωνική συναίνεση. Γιατί όλοι γνωρίζουν πως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν εγκρίνει την σημερινή πολιτική. Όταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι ‘σωτήρες’ μας, μιλούν για πολιτική συναίνεση, το μόνο που εννοούν είναι να υπογράψει η πλειοψηφία των εκλεγμένων βουλευτών, ώστε τα νομικά κείμενα για την καταδίκη της Ελλάδος, να μην μπορούν να αμφισβητηθούν στα δικαστήρια. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Όλα τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ότι η νομική βάση του πρώτου δανείου, έχει αμφισβητηθεί. Δεν θα μπορέσει όμως να γίνει εύκολα κάτι τέτοιο, αν, κάτω από το μανδύα της συναίνεσης, περάσουν τώρα με αυξημένη πλειοψηφία, σχετικά νομοσχέδια. Θα είναι νόμοι του κράτους, που θα έχουν ψηφιστεί από μια ‘δημοκρατικά’ εκλεγμένη βουλή. Αφού οι ‘εκπρόσωποί’ μας τα ψήφισαν, νομικά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να διεκδικήσουμε να μην πληρώσουμε ποσά που πήραν οι πολυεθνικές και οι πολιτικοί μας.

ΤΟ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ αυτό το πολιτικό σύστημα τον Ελληνικό λαό σήμερα, το ξέρουμε όλοι. Ακόμα και μια συλλογική του απόφαση των πολιτικών, δεν νομιμοποιείται στα μάτια μας, αλλά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα (όπως είναι και ο στόχος άλλωστε). Το κρίσιμο σημείο για να διεκδικήσουμε ως λαός, εμπράκτως την ανεξαρτησία μας, είναι τώρα. Πριν ψηφιστούν τα επαίσχυντα νομοσχέδια. Είναι υπόθεση ζωής και θανάτου για τον Ελληνικό λαό να ανακαλέσει τους ‘εκπροσώπους’ του, να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να αναλάβει την ευθύνη για την έξοδο από την κρίση. Δύσβατος και επικίνδυνος δρόμος. Αλλά ο μόνος που οδηγεί στη ζωή. Αυτό το πολιτικό σύστημα, οδηγεί σε θάνατο τον Ελληνικό λαό.