Ομολογία Πάγκαλου: «Αποτύχαμε στην οικονομική πολιτική»

ΕΥΘΥΝΕΣ σε Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο επιρρίπτει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος «αφήνει τον κάθε Φωτόπουλο να καταλαμβάνει ανενόχλητος της ΔΕΗ».

Τα βέλη του κ. Πάγκαλου βέβαια στράφηκαν και στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα διερωτάται «γιατί αρνήθηκε να βάλει μία υπογραφή, δημιουργώντας ένα τεράστιο θέμα γύρω από ένα ανύπαρκτο ζήτημα».

ΦΥΣΙΚΑ, από το στόχαστρο του αντιπροέδρου δε θα μπορούσαν να λείπουν και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία δήλωσε ότι έχουν ως εναλλακτική πολιτική την «επιστροφή στη βουκολική Ελλάδα με τα κτηματάκια μας, να βόσκουμε τα αρνάκια μας, με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες».

ΒΕΒΑΙΑ, ο κ. Πάγκαλος «μαλάκωσε» κατευθείαν όταν διερωτήθηκε για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με το δημοψήφισμα, σχολιάζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παρασύρθηκε» και έκανε μία «επιλογή που μόνο με κατάρα μπορεί να περιγραφεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου