Ντροπή, ντροπή, ντροπή! - Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη υπουργός;

από τους AegeanTimes
Λυπάμαι αλλά και ντρέπομαι ως πολίτης, που ακόμη κι αυτή την ύστατη στιγμή, πολιτικοί όπως ο Γ. Παπακωνσταντίνου, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Σήμερα το πρωί, ο υπουργός περιβάλλοντος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, και με όσα είπε, έχει βγάλει τρελούς όλους τους Ελληνες κι Ελληνίδες!

Πιο πολύ όμως θα πρέπει να ντρέπεται ο ίδιος ο Λ.Παπαδήμος, που τον έχει στην Κυβέρνηση!

Ευτυχώς, σε μερικές εβδομάδες, ο Ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τους επαγγελματίες ψεύτες, και ο κ.Παπακωνσταντίνου θα πάει σπίτι του!

Ο άνθρωπος που με την πολιτική του ως υπουργός οικονομικών κατέστρεψε την χώρα, εμφανίστηκε λίαν ερειστικός και επιθετικός, γεγονός που καταμαρτυρά ότι δεν έχουν μετανοήσει στο ελάχιστο!

Μαζί με τον Φ.Σαχινίδη, που έκανε παρέμβαση, άρχισαν ένα «παιχνίδι με τις λέξεις» και όχι απλά δεν ζήτησαν συγγνώμη από τους Ελληνες για την καταστροφή που έφεραν στον τόπο, αλλά παρουσιάστηκαν ως οι Σωτήρες του!

Λυπάμαι, αλλά ο κατήφορος στην πολιτική ζωή, φαίνεται ότι δεν έχει όρια και το σκηνικό πλέον αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, όλοι αυτοί θα είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης κι εδώ στην Ελλάδα όχι απλά τους ανεχόμαστε, αλλά σε λίγο θα μας ζητάνε να τους βραβεύσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου