Το «Αρμα Πολιτών» χωρίς Δημαρά πάει Σύριζα...

Ο Γιάννης Δημαράς καταγγέλλεται από πρώην συντρόφους του στο «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»  ότι χωρίς να ρωτήσει κανέναν μέσα στο κόμμα του προχώρησε στην αναγγελία της συνεργασίας του με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» του Πάνου Καμμένου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες ότι πολλά  στελέχη του «Άρματος Πολιτών» που διαφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τις ίδιες πληροφορίες τα στελέχοι αυτά αποτελούν την πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων, οι υποψηφιότητες του Νάσου Αθανασίου στην Περιφέρεια Αττικής, του Στάθη Παναγούλη, πιθανότατα στην Β΄ Αθηνών, καθώς και άλλων στελεχών.
( Hide )
  1. Γιάννη είχες υποσχεθεί ότι αν δεν έβγαινες στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπέβαλες την παραίτησή σου. Μήπως παραιτήθηκες και δεν το καταλάβαμε; Τώρα συνεργάζεσαι με τον Καμμένο και για όλα έχεις έτοιμη και μια απάντηση . τί κωλοτούμπες είναι αυτές; τον πέρασες και τον αρχικωλοτούμπα τον Καρατζαφέρη. είστε το ίδιο όλοι σας ή για να είμαι πιο ακριβής ο ένας σας είναι χειρότερος από τον άλλο. Και κανένας σας δεν κοκκινίζει. Δεν σας απασχολεί η χώρα και ο λαός της αλλά το προσωπικό σας συμφέρον.Γαντζώνεστε στην εξουσία και στη συνέχεια μετέρχεστε θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να κρατηθείτε σε αυτή. Τόση γλύκα έχει αυτό το"βολευτιλίκι"
    ( το λάθος σκόπιμο) ή τόσα παίρνετε που δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε; Και έρχεσαι τώρα και μας λες ότι από τους σαράντα δικούς σου υποψήφιους στον Καμμένο μόνο οι δύο αντέδρασαν. Τέτοιοι είναι και οι άλλοι σαν εσένα. Εσύ φώναζες για την έλλειψη δημοκρατίας στα κόμματα..Αλήθεια εσύ συλλογικά πήρες την απόφαση: έψαχνες απο καιρό φαίνεται να κοτσάρεις το άρμα σου ,δε σου κάθισε ο Τσίπρας , σου κάθισε ο Καμμένος και τελείωσε. Είστε ικανοί να συνεργαστείτε και με το δάβολο όλοι σας αρκεί να μη χάσετε το 'ΒΟΛΕΥΤΙΛΊΚΙ"με όλα τα παράπλευρα τυχερά σας . Η ντροπή στην περίπτωσή σας χάνει την έννοια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικος ο Βουλγαρος18 Απριλίου, 2012 19:21

    Μπαβο , καλα εκανες Γιαννη , μην ακους τους κακοβουλους που ηθελαν να παραμεινεις εκτος πολιτικης .
    Ειτε στον ΣΥΡΙΖΑ ειτε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ , η επιλογες ειναι καλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή