«Ξεθάβουν» και την υπόθεση υποκλοπών ..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με εισαγγελική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση πρόκειται να ζητηθεί μετά από την προσφυγή της οικογένειας του... στον τεχνικό σύμβουλο τους, καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θόδωρο Βουγιουκλάκη, η εκταφή του πτώματος του πρώην τεχνικού στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, τις προσεχείς ημέρες.

Όπως και θυμάστε ο  Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί κρεμασμένος στο διαμέρισμά του, κάτω από αδιαφανείς συνθήκες, τον Μάρτιο του 2005, την περίοδο που ήρθε στο προσκήνιο η υπόθεση για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, αλλά και μελών της κυβέρνησης. Πολιτικός προϊστάμενος τότε του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης με υπουργό Δικαιοσύνης τον Αναστάση Παπαληγούρα και υπουργό Επικρατείας τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο.

Εάν πραγματοποιηθεί η εκταφή και προκύψουν στοιχεία τότε αναμφίβολα η είδηση της εκταφής δημιουργεί ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό ζήτημα, πάλι πριν από τις εκλογές. 

Εάν ακόμα υπάρξουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Τσαλικίδης δολοφονήθηκε, τότε ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και πολλοί από τους εμπλεκόμενους σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα χάσουν τον ύπνο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου