Σπύρος Καρατζαφέρης: Ελάτε ωρέ να τολμήσουμε!

Να κάνουμε δημοψήφισμα για να γυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα για να απαλλαγούμε από τυράννους και επιόρκους.

Για πολλούς λόγους , πλέον, πρέπει να αποτρέψουμε στο εθνικό νόμισμα, να φύγουμε από το ευρώ συντονισμένα, και προγραμματισμένα όσο είναι καιρός ακόμη

Εάν δεν τολμήσουμε, τώρα, να φύγουμε από τη μέγγενη της οικονομικής νεοναζιστικής Γερμανίας, η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα μέλλον.
Αν μείνουμε στην αγκαλιά της κας Μέρκελ. Θα πάθουμε ασφυξία και η εξαθλίωση θα πολλαπλασιάζεται μέρα με τη μέρα,

Η υπαλληλίσκοι τω ν δανειστών - τοκογλύφων θα ζητούν όλο ένα και καινούρια μέτρα λιτότητας, και θα μας εξαντλήσουν , εξευτελίσουν, θα μας ταπεινώνουν, θα ροκανίζουν όλο και περισσότερο την εθνική μας κυριαρχία, και θα ποδοπατούν την υπερήφανα μας.
Θα έχουμε μόνιμη ύφεση, ο μισθός θα κατέβει στα 200-250 ε. και θα φορολογήσουν ακόμη και την αναπνοή μας.
Θα υπάρχουμε και πεινασμένοι και εξευτελισμένοι.

Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί και όποιος πλούσιος θα υπάρχει στη χώρα θα κλαπεί από τους κατακτητές με τις υπογραφές των διάφορων «Τσολάκογλου»

Με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, δεν θα επιστρέψουμε αμέσως σε καλύτερες μέρες , αλλά θα υπάρχει βασική ελπίδα σε 2,3 χρόνια να αρχίσουμε να ανακάμπτουμε.

Θα υπάρχει ελπίδα τουλάχιστον τα παιδιά μας να ζήσουν καλύτερες μέρες.

Αυτόματα-αναγκαστικά αν θέλετε- θα επιστρέψουμε στη δική μας παραγωγή που τεχνηέντως μας κατέστρεψαν οι τοκογλύφοι για να μπορούν σήμερα να μας εκβιάζουν ότι αν φύγουμε απ το ευρώ δεν θα έχουμε να φάμε. Σε ένα χρόνο η ελληνική παραγωγή μπορεί να ανθίσει χωρίς τα « απαγορεύεται» των κυρίων Τόμσεν- Σόιμπλε- Μέρκελ και ΣΙΑ και ο τουρισμός μας θα αυξηθεί γιατί θα είμαστε φθηνότεροι, το εφοπλιστικό συνάλλαγμα θα πολλαπλασιαστεί, οι επιχειρήσεις θα αποκτησουν πελάτες, και οι άνεργοι θα μειωθούν, τα ελληνικά προϊόντα θα αποκτήσουν πολλές αγορές, και γεωπολιτικά θα συνάψουμε συμμαχίες που θα ωφελούν τα συμφέροντα του ελληνισμού.

Θα επιτύχουμε να απαλλαγούμε απο τους εκβιαστές πολιτικούς, οι οποίοι είτε λόγο βλακείας είτε λόγο προσωπικού συμφέροντος παρέδωσαν τη χώρα τους τοκογλύφους,
Αρνούμαι, πλέον, να τρώω το παραμύθι, ότι δανειοδοτηθήκαμε και φάγαμε τα λεφτά των τοκογλύφων. Αυτοί που μας δάνειζαν δεν γνώρισαν ότι τρώμε τα λεφτά τους. Γιατί μας δάνειζαν αφειδώς ? γιατί κέρδιζαν από εμάς. Γιατί μας επέβαλαν να αγοράζουν άχρηστα οπλικά συστήματα για να δουλεύουν οι πολεμικές τους βιομηχανίες.

Παρολα αυτά δεν θα φάμε τα χρήματα κανενός, αλλά θα απαιτήσουμε και αυτα που μας χρωστούν(πολεμικές αποζημιώσεις, αισχροκέρδεια και άλλα)

Είπαμε θα επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα, προγραμματισμένα, συνετά, με υπερήφανες εθνικά συζητήσεις με τους δανειστές μας.

Άλλωστε θα μείνουμε στην ευρωπαϊκή ένωση γιατί είναι και δική μας ένωση , ισότιμα, χωρίς αφεντικά και Μέρκελ.

Και επειδή λένε διάφορα τα πολιτικά φερέφωνα, και τα παπαγαλάκια τους , ας κάνουμε ένα τίμιο δημοψήφισμα – όχι δημοψήφισμα τύπου Γιωργάκη- με ένα απλό ερώτημα: ευρώ η εθνικό νόμισμα? Και ό,τι αποφασίσει λαός, όχι ό,τι επιβάλλουν οι αυτόκλητοι σωτήρες με την κατάπτυστη κομματική πειθαρχεία.

Άλλωστε ένα ακόμη μεγάλο κέρδος που θα έχουμε είναι ότι οι τοκογλύφοι θα βγάλουν τη χώρα τα σκάνδαλα πολιτικών που τα κρατούν για να εκβιάζουν τους σάπιους « και να πίνουν το αίμα ενός ολοκλήρου λαού.

Δεν χρειάζεται ούτε επανάσταση ουτε βία . απαιτείται πίεση στους εκπροσώπους μας να δεχτούν το δημοψήφισμα. Μην βρίζετε τον βουλευτή σας πιέστε τον να πει ναι στο δημοψήφισμα.

Πιστέψτε με είναι ο μόνος τρόπος να ανακάμψουμε.

Είναι ο μόνος τρόπος να ελπίζουμε ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν καλύτερες μέρες

Ελάτε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να τιμωρήσουμε αυστηρά τους επίορκους .

Ελάτε να διώξουμε τους γερμανούς από το σπίτι μας.
ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο  spirospero.gr