Crash Απριλίου πάντα ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ!

Σήμερα κυκλοφορεί το Crash, και κάποιοι δεν θέλησαν να μεταδώσουν ή να καταχωρήσουν τη διαφήμιση του, επειδή φοβήθηκαν το εξώφυλλο του με την κ. Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε.

Το εξώφυλλο είναι συμβολικό. Θέλει να δείξει ότι αυτοί που κουρεύουν εν μία νυκτί τους λαούς της Ευρώπης, και αφήνουν ανυπεράσπιστους χιλιάδες πολίτες, στην πείνα την ανεργία και την πλήρη ανασφάλεια, είναι «Ψυχώ- killers». Είναι στην κυριολεξία εκφραστές μίας πολιτικής που προβαίνει σε μαζικές γενοκτονίες των ευρωπαϊκών λαών. Γι’ αυτό σας καλώ να μεταδώσετε το εξώφυλλο μας ως μήνυμα, σε όλους τους φίλους σας, σε όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο στους Έλληνες.

Όταν οι Γερμανοί μιλάνε για αρετή και εξαγνισμό, εννοούν ανθρώπους ανήμπορους να αντιδράσουν, αιχμάλωτους και εγκλωβισμένους σε νόμους τύπου Β’ παγκοσμίου πολέμου και Ολοκαυτώματος, ώστε να μπορούν να τους «κουρέψουν» να τους γυμνώσουν οικονομικά και να τους σπρώξουν σε «κρεματόρια». Όσα προτεσταντικά επιχειρήματα επικαλούνται για αμαρτήματα των άλλων ευρωπαϊκών λαών, και των άλλων θρησκευτικών δογμάτων, είναι μόνο και μόνο για να καλύψουν τη… σαπίλα του Βερολίνου, την ανείπωτη και απύθμενη διαφθορά της Ντόιτσε Μπάνκ και τα γερμανικά πλυντήρια ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥ, μαύρου χρήματος που προέρχεται από δράση μαφιόζων, σε όλη τη γηραιά ήπειρο και όχι μόνο.

Στο Crash που κυκλοφορεί σήμερα, δίνουμε μία απάντηση με ένα δημοσίευμα που θα συζητηθεί. Με απόρρητα έγγραφα και εμπιστευτικές εκθέσεις, αποκαλύπτουμε ότι οι Γερμανοί που μιλάνε απαξιωτικά για τους φοροφυγάδες του νότου, είναι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στο πλύσιμο εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που προέρχονται από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και όλες τις παράνομες δραστηριότητες. Σκεφτείτε ακόμη ότι οι προτεστάντες που θέλουν τους χριστιανούς ορθοδόξους και τους καθολικούς στην πυρά, συγκάλυπταν 12 δις ευρώ στην Ντόιτσε Μπάνκ του κ. Άκερμαν που γιόρτασε τα γενέθλια του μέσα στην Καγκελαρία του Βερολίνου!

Επίσης στο Crash που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή θα διαβάσετε για την μυστική συμφωνία Σόιμπλε- Στουρνάρα πάνω στο πτώμα της κυπριακής οικονομίας και για τις «συμπλοκές» μεταξύ Αθηνών και Λευκωσία που συνέβησαν στα παρασκήνια της Γερμανικής εισβολής στη Μεγαλόνησο. Διαβάζοντας τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που έχουμε, από Μόσχα και Κωνσταντινούπολη, για το πώς έφυγαν οι Ρώσοι ολιγάρχες από το νησί και για το πώς κινούνται πλέον Αμερικανοί, Ισραηλινοί και Τούρκοι για την διανομή των κοιτασμάτων αερίου σε Αιγαίο και Κύπρο, θα διαπιστώσετε πόσο δυνατά δεσμά δουλείας χαλκεύονται μέρα με την μέρα σε ολόκληρο το μήκος και το πλάτος του Ελληνισμού.

Στο Crash που κυκλοφορεί εμείς τολμάμε να αποκαλύψουμε το σκάνδαλο της Χόκτιφ η οποία φέσωσε το ελληνικό δημόσιο 500 εκ ευρώ ΦΠΑ και σύμφωνα με καταγγελίες όσων εργάζονται στο αεροδρόμιο, χιλιάδες έλληνες δουλεύουν με αποικιοκρατικές συνθήκες για τους γερμανούς φεσατζήδες που έκαναν το ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’, ένα από τα πιο ακριβά αεροδρόμια του κόσμου , μειώνοντας έτσι τον ελληνικό τουρισμό και καταφέροντας πρόσθετα πλήγματα στην ελληνική οικονομία.

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας έδωσε ο φίλος μου, ο δημοφιλής Χάρυ Κλύν, που μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα στο πολιτικό σκηνικό. Είμαι σίγουρος ότι όσα λέει με το δικό του μοναδικό και καυστικό τρόπο θα προκαλέσουν πραγματικό σεισμό! Μιλάμε για συνέντευξη – λάβα ηφαιστείου!!!!

Στο Crash που κυκλοφορεί σήμερα, φιλοξενούμε ( και το θεωρώ τιμή για το περιοδικό) συνέντευξη του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φό, φίλου του Μπέπε Γκρίλο που καλεί τους λαούς του ευρωπαϊκού νότου να ξεσηκωθούν και φωνάζει μέσω του περιοδικού : «Φτάνει πια, όχι άλλη κοροϊδία»!

Επίσης, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Βασιλική Θάνου έχει δώσει μία σημαντική συνέντευξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική δικαιοσύνη από την φτωχοποίηση των ελλήνων δικαστών, εν καιρώ μνημονιακής κατοχής και από το ροκάνισμα- συρρίκνωση της ανεξαρτησίας των δικαστικών λειτουργών.

Πιστεύω ότι για πρώτη φορά ο Πάνος Καμμένος, αλλάζει ουσιαστικά πολιτική ρότα και μέσα από τη συνέντευξη που έχει δώσει στο Crash, καλεί όλους τους έλληνες να μποϊκοτάρουν τα γερμανικά προϊόντα και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουμε καμία δουλειά στην Ευρώπη της Μέρκελ, δίνοντας βήμα σε όλα τα μέλη και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων να συγκλίνουν στην άποψη ότι η «Μερκελία» δεν έχει καμία διέξοδο και καμία οδό διαφυγής από την υπάρχουσα τυραννία.

Ακόμη, ο Υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, δίνει ένα στίγμα διαφοροποίησης στον ασφυκτικό- θανατηφόρο, γερμανικό εναγκαλισμό, αλλά και στις πιέσεις των Τούρκων και άλλων «φίλων» για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Μην χάσετε το Crash που κυκλοφορεί σήμερα καιν την πολύ «ψαγμένη» ύλη του.

Υ. Γ Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την τύχη μου. Ειδικότερα σε μία εποχή, δηλητηριώδη, ζοφερή και αβέβαιη. Μέχρι στιγμής, επειδή ρωτάτε τα τηλεφωνικά κέντρα, εάν με έχουν απομακρύνει, ή συμβαίνει τίποτα, τις μέρες που απουσιάζω, σας διαβεβαιώνω ότι μέχρι στιγμής επικρατεί ανησυχητική …. ηρεμία.

KEEP IN TOUCH….
ο Γιώργος Τράγκας στο facebook