ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με 6ωρο κλείσιμο των Τεμπών

Αγρότες,
Οι αγρότες κλείνουν σήμερα για μία ώρα το δρόμο προς το Ελευθέριος Βενιζέλος επί της λεωφόρου Μαρκοπούλου και για έξι ώρες τα Τέμπη...


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας, μεταξύ της κυβέρνησης και όλων των επαγγελματικών ομάδων για το ασφαλιστικό. Οι αγρότες θα κλείσουν σήμερα για μία ώρα το δρόμο προς το Ελευθέριος Βενιζέλος επί της λεωφόρου Μαρκοπούλου και για έξι ώρες τα Τέμπη.

Χθες αφού συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ματαίωσαν τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica, ακυρώνοντας την έλευση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, επέστρεψαν στα μπλόκα των εθνικών οδών.

Οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή ενώ δεμένα θα είναι τα πλοία μέχρι Κυριακή, καθώς οι ναυτεργάτες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις με νέα 48ωρη απεργία, διεκδικώντας την αυτοτέλεια του ΝΑΤ.

Οι αγρότες απειλούν να σκληρύνουν περαιτέρω τη στάση τους που σημαίνει ότι μπορεί να πάνε σε μόνιμους αποκλεισμούς εθνικών ή άλλων οδών.

Στα Τέμπη οι αγρότες προχωρούν σε 6ωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού από τις 12.00 μέχρι τις 18.00.

Στη λεωφόρο Μαρκοπούλου προς το αεροδρόμιο οι αγρότες, οι αμπελουργοί και οι οινοπαραγωγοί θα κλείσουν το δρόμο προς το Ελευθέριος Βενιζέλος για μία ώρα από τις 12.00 μέχρι τις 13.00. Οι οινοπαραγωγοί διαμαρτύρονται για την επιβολή του φόρου σε κάθε φιάλη κρασιού, κάτι που είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.

Υπό κατάληψη από εργαζόμενους είναι και το κτίριο που δίνονται οι συντάξεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στην πλατεία Κάνιγγος μέχρι τις 12.00 (αρχικά είχαν πει μέχρι τις 14.00, αλλά αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν νωρίτερα για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου