Παρουσίαση υποψηφιότητας της Τρίπολης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Η παρουσίαση είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους, μια γιορτή του Πολιτισμού και του Αρκαδικού Ιδεώδους, που ευελπιστεί να αναδείξει την TRIPOLIS-ARCADIAS 2021 ως μια δυναμική και αξιόπιστη υποψηφιότητα..... 


Ο Δήμος Τρίπολης και η Οργανωτική Επιτροπή της αναδοχής του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021, διοργανώνουν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου), Εκδήλωση για την Παρουσίαση της Υποψηφιότητας TRIPOLIS-ARCADIA 2021.

Στην Εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσημα η Υποψηφιότητα και θα αναδειχθούν η Ιδέα, το Όραμα και η Ταυτότητα του ελπιδοφόρου αυτού εγχειρήματος.

Την έναρξη θα κηρύξει ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ως επικεφαλής της TRIPOLIS-ARCADIA 2021, ενώ ομιλητές θα είναι:
  • Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, κ. Νίκος Μανωλόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Οργανισμών και τ. Γενικός Διευθυντής Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ο οποίος θα παρουσιάσει την Κεντρική Ιδέα της Υποψηφιότητας, καθώς και τα σημεία-κλειδιά του Καλλιτεχνικού Προγράμματος. 

  • Ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, Πρόεδρος του Αρκαδικού Μουσείου Τέχνης & Ιστορίας, ο οποίος θα αναφερθεί στα βασικά βήματα της προετοιμασίας, την πορεία της Υποψηφιότητας και τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας για τηνTRIPOLIS-ARCADIA 2021. 

  • Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και μέλος της Τιμητικής Επιτροπής Διεκδίκησης, κ. Θανάσης Βαλτινός.
Στην Εκδήλωση θα απευθύνει μήνυμα ο σπουδαίος Αρκάς και διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο οποίος είναι επικεφαλής της Τιμητικής Επιτροπής Διεκδίκησης της TRIPOLIS-ARCADIAS 2021. Επίσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η ταινία προβολής της Υποψηφιότητας, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ράππας.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς από τον νεαρό πιανίστα Βασίλη Γεωργακόπουλο.

Η Παρουσίαση είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους, μια γιορτή του Πολιτισμού και του Αρκαδικού Ιδεώδους, που ευελπιστεί να αναδείξει την TRIPOLIS-ARCADIAS 2021 ως μια δυναμική και αξιόπιστη υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου