Opinion Poll: Προβάδισμα Μεϊμαράκη σε νέα δημοσκόπηση

ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης,
Την ώρα που οι δυο «μονομάχοι» για την προεδρία της ΝΔ, ρίχνουν το βάρος τους στο λεκανοπέδιο μετά την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Opinion Poll, εμφανίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προηγείται με μεγάλη διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης, αλλά και σε άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου το 52,5% όσων δηλώνουν σίγουροι ότι θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο, επιλέγει Μεϊμαράκη, έναντι του 36,3% που επιλέγει Μητσοτάκη.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η διαφορά στην παράσταση νίκης με το 53,1% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι θα επικρατήσει ο Μεϊμαράκης, την ώρα που μόλις το 25,7% βλέπει νικητή τον Μητσοτάκη.

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασαν τη δημοσκόπηση λέγοντας ότι "οσο μέσα έπεσε η συγκεκριμένη εταιρία στην πρόβλεψη του α' γύρου που έδινε στον κ. Μεϊμαράκη ποσοστό 49,8% και στον κ. Μητσοτάκη ποσοστό 17,6% άλλο τόσο θα πέσει μέσα και στην πρόβλεψη του αποτελέσματος του β΄γύρου. Άλλωστε η ίδια η εταιρία ομολόγησε ότι δεν έχει τη λίστα των πολιτών που ψήφισαν στον α' γύρο και οι 930 που απάντησαν, κατά δήλωσή τους πήγαν στη κάλπη των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου. Κυριακή κοντή γιορτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου