Επικαιροητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ WEATHER

Στο μικροσκόπιο του ΔΝΤ όλα τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας

Η έκθεση που θα συνταχθεί θα αξιοποιηθεί επίσης προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναθεωρημένη έκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους...Στην Αθήνα παραμένει το επιτελείο της εκπροσώπου του ΔΝΤ στο κουαρτέτο Ντέλια Βελκουλέσκου, προκειμένου να εξετάσει όλα τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας και να προχωρήσει σε έκθεση αξιολόγησης, βάσει των όσων προβλέπονται στο άρθρο 4 του καταστατικού του Ταμείου.

Το ΔΝΤ αποδίδει μεγάλη σημασία στην αξιολόγηση αυτή και, όπως δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ράις, άλλη η διαπραγμάτευση που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του ESM -στο οποίο το ΔΝΤ δεν μετέχει ακόμη μέσω χρηματοδότησης, όπως έσπευσε να επαναλάβει για μια ακόμη φορά- και άλλη η διαδικασία για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Πρακτικά, μέσα στις επόμενες ημέρες τα στελέχη του ΔΝΤ θα συλλέξουν στοιχεία που θα τους επιτρέψουν να καταλήξουν σε συμπεράσματα για την πορεία της οικονομίας, όχι μόνο σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα αλλά και σε μεσομακροπρόθεσμο.

Όπως σημειώνει η Ναυτεμπορική, είναι σαφές ότι η έκθεση που θα συνταχθεί θα αξιοποιηθεί επίσης προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναθεωρημένη έκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, κάτι που τοποθετείται χρονικά μέσα στον Νοέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *