Επικαιροητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ WEATHER

«Πυρά» Γεννηματά σε Τσίπρα – Μητσοτάκη για όσα είπαν στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΕΘ

Μεταξύ άλλων η επικεφαλής της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του», ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι «έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις»....Κριτική τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο της ΝΔ άσκησε με δήλωσή της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά σχετικά με όσα είπαν οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΕΘ, αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά. σύμφωνα με τον ιστοχώρο eklogika.gr, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του», ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι «έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις».

Αναλυτικά στη δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του. ‘Έκλαιγε’ δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο. Παρίστανε τον διώκτη της διαπλοκής αυτός που την κρύβει στον κόρφο του. Έκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ. Μίλησε για Δημοκρατία, ενώ επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις Τράπεζες.  

» Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις. Δεν έκρυψε βέβαια τη δίκη του πολιτική ατζέντα. Πολιτική της Δεξιάς, συντηρητική, στηριγμένη μόνο στην αγορά. Ξέχασε παντελώς  την κοινωνία. Έλειψε το ενδιαφέρον για τον κόσμο της εργασίας, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τα ελληνικά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους. Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η ελληνική Δεξιά.

» Μόνο με  αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,  μπορεί να συγκροτηθεί η ισχυρή  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κράτους-αγοράς-κοινωνίας που χρειάζεται η χώρα για να ξεκολλήσει από το τέλμα της ύφεσης και να βγει από την κρίση.

» Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *